Ana Sayfa / Yaşam / Ali Buhara Mete nereli, neci ve kim

Ali Buhara Mete nereli, neci ve kim

Diriliş Ertuğrul yeni sezon karakterleri kimler. Eynece kim Diriliş Ertuğrul’da kim oynuyor. Diriliş Ertuğrul dizisinde Eynece karakterini canlandıran Ali Buhara Mete kimdir, kaç yaşındadır?

Diriliş Ertuğrul’da Eynece rolünü oynayan oyuncu kim, asıl adı, memleketi, yaşı ve kimdir? Diriliş Ertuğrul’un yeni sezonu bu akşam başlıyor. Dizi severler Eynece karakterini canlandıran Ali Buhara Mete’nin hayatını merak ediyor. Eynece karakteri dizide Almıla Hatun’un kardeşi olarak katılmıştır ayrıca Noyan’ın gönderdiği bir casustur. Peki Eynece karakterini canlandıran Ali Buhara Mete kimdir, kaç yaşındadır?

ALİ BUHARA METE ASLEN NERELİ, YAŞI

Ali Buhara Mete (d. 20 Şubat 1983, İstanbul), Türk oyuncu ve senaristtir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümünde üniversite eğitimi almıştır. 1995’te, Ömer Lütfi Mete’nin yönetmenliğini üstlendiği ve TGRT’de yayınlanan Ortaklar dizinde rol alarak oyunculuk kariyerine başlamıştır.

İlk önemli dizi rolünü 2012’de, Kurtlar Vadisi Pusu’da Kamu Güvenlik Teşkilatı’nın başındaki Akif karakterini canlandırarak elde etmiştir. Posta Kutusu adlı sinema filminde ilk sinema deneyimini yaşamış ve filmin senaryosu da Mete tarafından yazılmıştır.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting