Ana Sayfa / Sağlık / Ali Sabancı öldü mü

Ali Sabancı öldü mü

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı tekne kazası geçirdi.Tatil için Yunan adalarına tekneyle giden Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı kaza geçirdi.

Ali Sabancı yoğun bakıma alınıp entübe edildi. Vuslat Doğan Sabancı’nın da durumunun ağır olduğu belirtildi. Yatlarıyla Yunanistan’ın Leros Adası açıklarında tatilde olan Sabancı çifti, akşam yemeği için zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptı. Ağır yaralanan çifti, tesadüfen yakınlarından geçen teknedekiler fark etti. Teknedekilerin kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırıldı.

Patronlar Dünyası’nın haberine göre doktorlar, Ali Sabancı’nın durumunun stabil olduğunu, dalağının alındığını, kaza sırasında yüzünden de ağır darbeler aldığını belirtti.

Pegasus Havayolları’nın da yer aldığı Esas Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan’da denizde kaza geçirdi. Leros Adası’nda zodyakla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı ağır yaralanırken, çifti tesadüfen yanlarından geçen teknedekiler kurtardı.

İlginizi Çekebilir

Erkek doğum kontrol hapı çıkıyor

Doğum kontrol hapı artık erkekler için de üretilecek. Erkekler için doğum kontrol hapı ne zaman …

Sınırsız Hosting