Ana Sayfa / Genel / Kaza geçiren Ali Sabancı ve karısının son durumları

Kaza geçiren Ali Sabancı ve karısının son durumları

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı ağır kaza geçirdiler. Pegasus’un sahibi ve Esas Holding yönetim kurulu başkanı Ali Sabancı Yunanistan civarında tekne kazası geçirdi. İş insanı çiftten kötü haber… Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, dün akşam Yunanistan’ın Leros adası açıklarında kaza geçirdi. Botla kayalıklara çarpan karı-koca yaralandı.
Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, tatil için gittikleri Yunanistan’da kaza geçirdi.
Edinilen bilgiye göre Bodrum’a 22 mil uzaklıktaki Leros Adası açıklarında demirli teknelerinden akşam yemeği için zodyak botla kıyıdaki bir restorana giderken kayalıklara çarptı. Yaralanan çift Leros Hastanesi’ne kaldırıldı.
Entübe edilen Ali Sabancı’nın durumunun ağır olduğu, eşinin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Zodyak botun camlarının kırıldığı ve Vuslat Doğan Sabancı’nın yüzünün yara aldığı belirtildi.

Ali Sabancı Leros’ta bulunan bir hastanede İstanbul’dan getirilen özel bir ekip tarafından ameliyat edilip entübe edildi.

İç organlarında hasar olan Sabancı çifti, Bodrum’a getirildi. İlk müdahalenin ardından çift, deniz ambulansı ile Turgutreis Marina’ya getirildi.

Sağlık ekiplerince karşılanan Ali Sabancı, Bodrum Turgutreis Limanı’ndan hava ambulansı ile İstanbul’a, Amerikan Hastanesi’ne sevk edildi. Bodrum’da tedavi altına alınan Vuslat Doğan Sabancı da daha sonra İstanbul’a sevk edildi.
Atatürk Havalimanı’na iniş yapan ambulans uçaktaki Vuslat Doğan Sabancı, ambulansla Şişli’de bulunan özel hastaneye sevk edildi.

çiftin çocukları Şevket Emrecan ve Kaan Ali de yanlarındaydı, iki isim kazadan hemen önce denize atlayarak yara almadan kurtuldu.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting