Ana Sayfa / İlginç / Ali Yavuz Kol nereli, yaşı, kariyeri

Ali Yavuz Kol nereli, yaşı, kariyeri

Galatasaray son dakika haberleri ve Futbolcu Ali yavuz kol aslen nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı ve Galatasaray’da başarılı olabilir mi soruları. Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında Fransız ekibi Bordeaux ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Oyuna sonradan dahil olan genç futbolcu Ali Yavuz Kol gösterdiği performans ile büyük beğeni topladı. Galatasaray taraftarını kendine hayran bırakan 18 yaşındaki futbolcu santrfor bölgesinde oynuyor. 1.75 boyunda olan genç futbolcu yaşına göre iyi fiziğiyle dikkat çekiyor.

Galatasaray’ın genç futbolcuları ve Ali yavuz kol kimdir soruları. Ali Yavuz kol nasıl bir futbolcu mevkisi, kariyeri ve hakkında tüm merak edilenler. Spor haberleri ve son dakika gelişmeleri.

ALİ YAVUZ KOL KİMDİR?

29 Ocak 2001 Antalya doğumlu olan Ali Yavuz Kol, futbola Galatasaray altyapısında başladı. 1.75 boyunda olan ve santrafor bölgesinde forma giyen Ali Yavuz Kol, Galatasaray U19 kadrosuna yer alıyor. Sağ ayağını kullanan oyuncunun Galatasaray ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ali Yavuz Kol, bu sezon UEFA Gençlik Ligi’nde 4 maçta 1 gol, U21 Süper Lig’de ise 1 maçta 1 gol attı.

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da kuzey ışıkları

Trabzon’da kuzey ışıkları görüldü. Güneşteki patlama sonrası dünyada ilginç anlar yaşandı. Güneş’te meydana gelen olağanüstü …

Sınırsız Hosting