Ana Sayfa / Manşet / Alişan düğünü ve fotoları

Alişan düğünü ve fotoları

Alişan ve Buse Varol düğünü ve fotoğrafları medyada yer almaya başladı. Alişan Buse Varol’u baba evinden gelinlikle kırmızı kurdelayla teslim aldı. Alişan’ın düğünü ve katılan ünlü davetliler de poz verme yarışında. Şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol bu akşam nikah masasına oturuyor. Ünlü türkücü müstakbel eşini davul-zurna eşliğinde baba evinden aldı.

Buse Varol gelinliği ve Alişan Buse Varol düğünü fotoğrafları gelmeye devam ediyor. Şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol bu akşam nikah masasına oturuyor. Ünlü türkücü müstakbel eşini davul-zurna eşliğinde baba evinden aldı. Son günlerin en popüler çifti Alişan ve Buse Varol bu akşam dünyaevine giriyor.

ALİŞAN BUSE VAROL DÜĞÜNÜ VE KATILANLAR

Bu akşam Buse Varol ile dünyaevine girecek olan Alişan, kınada davulculara 200 TL bahşiş verdi. “Asıl sürpriz bu akşam. Düğünde masraf konuşulmaz, her şeyin en iyi olsun istedim” dedi.

BUSE VAROL GELİNLİĞİ VE MARKASI
BUSE Varol, önceki akşam Gayrettepe Sürmeli Otel’de kına gecesi yaptı. Arkadaşlarıyla kınayı basan Alişan, Kenan Doğulu’nun ‘Güzeller İçinden’ şarkısıyla salona girdi. Zaman zaman cimriliğiyle eleştirilen Alişan, davulcu kızlara 200 TL bahşiş vererek şaşırttı. Alişan ve Buse Varol, karşılıklı göbek atarak, halay çekti. Bir ara davulu eline alan Alişan çaldı, nişanlısı Buse oynadı. Kına masrafını Varol’un üstlendiğini belirten Alişan, “Benim sürprizim pazar günü olacak. Organizasyon bende. Bir kere düğün yapıyorum. Masraf konuşmak doğru olmaz. Her şeyin en iyisi olsun istedim” dedi.

SARILDIK AĞLADIK
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın nikah şahidi olacağını açıklayan Alişan, “Çağla Şıkel alınmasın” sözleri üzerine “Yok alınmaz. Birlikte sarıldık, ağladık” yanıtını verdi.

İlginizi Çekebilir

Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu

Sözleşmeli onbaşı Recep Kabala, Pençe-Kaplan bölgesinde şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting