Ana Sayfa / Genel / Almanya-İsveç canlı maç sonuç

Almanya-İsveç canlı maç sonuç

Almanya İsveç maç sonucu ve golleri maçın hemen ardından sitenizde olacak. TRT 1 23 Haziran Dünya Kupası maçları ve canlı Almanya İsveç maçının saati ve canlı anlatımı. 2018 FIFA Dünya Kupası’nda F Grubu ikinci maçında son şampiyon Almanya, İsveç ile karşılaşacak. 2014 Dünya Kupası’nın sahibi Almanya, eğer İsveç’e de yenilir, Meksika da Güney Kore’den en az 1 puan alırsa, son şampiyon 2018 Rusya’ya veda edecek. Peki, Almanya – İsveç maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Canlı maç Almanya İsveç TRT 1 canlı yayın saati ve maçın canlı anlatımı. Almanya İsveç maç sonucu,. özeti ve golleri maç bitiminde sitenizde olacak. Kupadaki ilk maçında Meksika’ya tek golle yenilen ve Rusya’daki turnuvaya puansız başlayan son şampiyon Almanya, F Grubu’ndaki ikinci maçında kader mücadelesi verecek.

ALMANYA MEKSİKA YENİLGİSİNİ GİDERMEK İSTİYOR

Panzerler, İsveç’e yenilir, Meksika da Güney Kore karşısında sahadan en az 1 puanla ayrılırsa, tarihi bir olay gerçekleşecek. Almanlar, 1938’den sonra ilk kez ilk turda kupaya veda etmiş olacak.

1950’de ikinci Dünya Savaşı sebebiyle kupada yer alamayan Almanlar, ardından oynadığı her Dünya Kupası’nda ikinci turu görmüştü. Teknik direktör Joachim Löw’ün, ilk maçın aksine kadroda değişiklikler yapması bekleniyor.

Almanya – İsveç maçı hangi kanalda, saat kaçta? ​

Saat 21.00’da Fisht Olimpiyat Stadyum’unda oynanacak karşılaşmayı Szymon Marciniak yönetecek. Mücadele TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr’de olacak…

4 değişiklik kapıda…

Löw’ün orta alanda Sami Khedira’nın yerine İlkay Gündoğan’ı, performansıyla eleştirilen Mesut Özil’in yerine Marco Reus’u ve Draxler’in yerine Mario Gomez’e şans vereceği öğrenildi. Son idmanda boynundan sakatlanan Hummels’in maça yetişmemesi durumunda ise stoperde Boateng’in partneri Rügider olacak.

İsveç’te ise Güney Kore karşısında rahatsızlığı sebebiyle forma giyemeyen Victor Lindelöf, ilk 11’deki yerini alacak.

İki takım Dünya Kupası’nda 4 kez karşılaştı, 3 kez Almanlar, 1 kez İsveç kazandı. Genele baktığımızda ise tarafların bundan önceki 36 kapışmasında Almanlar 15 kez, İsveç de 12 kez güldü.

Meksika yedek kulübesinde

Meksika karşısındaki kötü performansıyla büyük eleştirilere maruz kalan Mesut Özil’in, teknik direktör Joachim Löw tarafından yedeğe çekileceği konuşuluyor.

Löw: Bir maçla harcanmaz

Almanya’nın teknik direktörü Joachim Löw, “Kadroda bazı değişiklikler olabilir. Mario Gomez sahada olacak ancak Werner’le birlikte mi forvet oynayacakları henüz net değil. Hummels’in bir sakatlığı bulunuyor. Meksika karşısındaki mağlubiyet elbette bize acı verdi. Ancak bir maçla oyuncuları harcayamayız. Futbolcularımıza olan inancımız tam. Yarın (bu akşam) oyuncuların sahada çok iyi bir geri dönüş sergileceklerini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting