Ana Sayfa / Kadınca / Almanya’dan Volkan Konak’a vize yok

Almanya’dan Volkan Konak’a vize yok

Almanlar ünlü sanatçı Volkan Konak’ı göçmen statüsüne aldı ve vize vermedi. Türkiye’nin önüne gelene pasaport verdiği için Almanya artık Türklere Vize vermiyor ya da çok zor veriyor.

Volkan konak Almanya vizesi alamadı. Almanya’da konser verecek olan Volkan Konak vize reddi nedeniyle bu ülkeye giremeyecek. Ünlü Türk sanatçı Volkan Konak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Almanya’dan iki kez vize reddi aldığı için Mayıs ayındaki Almanya konserini iptal etmek zorunda kaldığını belirtti. Sanatçı, bu durumu Türkiye’deki mülteci meselesine bağlayarak, ülkeye giriş yapan ve sayısı belirsiz olan kişilere vatandaşlık verilmesine tepki gösterdi.

SURİYELİ MUAMELESİ GÖRDÜ

Volkan Konak daha önce de Esenyurt’ta verdiği konserde sığınmacı yoğunluğuna dikkat çekerek rahatsızlığını dile getirmişti. Bu defa Almanya’dan vize reddinin sebebinin de kaçak mülteciler ve verilen vatandaşlıklar olduğunu iddia etti. Konserini iptal etmek zorunda kaldığı için hayranlarından özür dileyen Konak, “Ne diyeyim, yazıklar olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. …

Sınırsız Hosting