Ana Sayfa / Kime Ait / Altın dip yaptı 8 Mayıs altın fiyatları
ALTIN REKOR KIRDI ÇEYREK FİYATI

Altın dip yaptı 8 Mayıs altın fiyatları

Çeyrek altın fiyatı 8 mayıs. Altında büyük düşüş sürüyor. Para ve finans piyasalarındaki dalgalanmaya bağlı olarak altın da da düşüş sürüyor. Altıının gramı iyice düştü. Son gram altın fiyatı aslında alım seviyesinde. Haftaya değer kaybıyla başlayan gram altın, 139,1 lira ile 4 ayın en düşük seviyesini gördü. Çeyrek altın 230 liradan satılıyor.

Son altın fiyatları 8 Mayıs itibariyle. Çeyrek altın 230 liraya kadar indi bugün. Altın fiyatlarında düşüş görülüyor. Cuma günü 142,0 liraya kadar yükselen gram altın, dolar/TL’nin değer kaybına paralel düşüşe geçti ve günü önceki kapanışa göre yüzde 0,27 azalışla 139,9 liradan tamamladı.

ALTINDA DÜŞÜŞ SÜRER

Türkiye’de ekonomik dengeler sayesinde yatırım araçlarındaki düşüş sürüyor. Meclis’in de çalışıyor olması halkta güven duygusunu pekiştiriyor. Döviz kurlarının gerilemesine paralel bugün 9 Ocak’tan bu yana en düşük seviyesi olan 139,1 liraya kadar gerileyen altının gram fiyatı, bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla kayıplarının bir kısmını telafi etti ve 140 lirada dengelendi.

2017 yılı itibariyle altında değer kaybı büyük

Kapalıçarşı’da çeyrek altın 230, Cumhuriyet altını 938 liradan satılıyor.

Uzmanlar, dolar/TL’deki düşüşlerin altının gramını baskılamaya devam ettiğini belirterek, teknik açıdan altının gram fiyatında 138 liranın destek, 142 liranın direnç olarak öne çıktığını kaydediyor.

İlginizi Çekebilir

Bira zamlandı (Efes zam yaptı)

Efes biralarına gelen yeni zam oranı ve yeni Efes biralarının fiyatı. Bira zammı ve bira …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting