Ana Sayfa / Kime Ait / Altın fiyatı son (Çeyrek fiyatı)
ALTIN VE ÇEYREK ALTIN SON FİYATLAR

Altın fiyatı son (Çeyrek fiyatı)

Son altın ve çeyrek altın fiyatları. Çeyrek altın fiyatları ve altında son fiyatlar sürekli yükseliş trendinde. Gece saatlerinde doların 4 lirayı aşmasının ardından gram altın fiyatı da 172,8 lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesi gördü. Kapalıçarşı’da çeyrek altın fiyatları 282 lira oldu.

Son güncel altın ve çeyrek altın fiyatları, altındaki hızlı yükseliş. 2018 altındaki yükseliş oranı. Çeyrek altın 282 lirayı geçti ve gram altın fiyatları da artıyor. Altının gram fiyatı, 172,8 lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesinin ardından 171 liranın hemen üzerinde dengelendi.

ALTINDA YÜKSELİŞ SÜRECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR

Dün, dolar kurundaki değer kazançlarından bulduğu destekle alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,45 değer kazancıyla 168,1 liradan tamamladı.

Gram altın, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 10.05 itibarıyla yüzde 1,8 değer kazancıyla 171,1 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı’da çeyrek altın 282 lira, Cumhuriyet altını da 1.148 liradan satılıyor.

Asya piyasalarında alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 1 değer kazancıyla 1.342 dolardan işlem görüyor.

İlginizi Çekebilir

Bolu Tüneli 50 gün kapanıyor

Bolu Dağı tünelinin İstanbul istikametine olan bölümü 50 gün süreyle kapatılıyor. Bolu Dağı tüneli uzatma …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting