Ana Sayfa / Kadınca / Amine Gülşe yaşı, nereli ve işi
GÜLŞE AMİNE

Amine Gülşe yaşı, nereli ve işi

Mesut Özil’in yeni sevgilisi Amine Ğülşe aslen nereli, kaç doğumlu, boyu, burcu ve genel bilgileri. Arsenal’de top kuşturan Mesut Özil ile Amine Gülşe birlikte bir restorandda görüldü. V e herkes Amine Gülşe kimdir diye merak etmeye başladı. 

Amine Gülşe aslen nereli kim ve neci. Mesut Özil ile Amine Gülşe yeniden birlikte ve evlilik yolundalar. 2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve finali İstanbul’da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Mankenlik yapan Miss Turkey güzeli aynı zamanda oyunculuk yapıyor. 2015-2016 senelerinde “Asla vazgeçmem” isimli dizide oynayan güzel model, dizide Nur isimli karakteri canlandırıyordu.
MESUT ÖZİL AMİNE GÜLŞE AŞKI EVLİLİK YOLUNDA
İngiliz basını, Arsenal’da forma giyen Mesut Özil ile sevgilisi 2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Amine Gülşe’nin fotoğraflarını servis etti ve “Gizemli esmer” ifadelerini kullandı.
Ancak Mesut’un yanında eski kız arkadaşı Mandy Capristo’dan ayrılmasına neden olduğu ileri sürülen Amine Gülşe de vardı. İkili, Mayfair’deki ünlü Uzakdoğu lokantası Novikov’dan çıkarken görüntülendi. Mekan ünlü aktörler, futbolcular ve Rus oligarkların tercih ettiği bir mekan olarak biliniyor.Ada basını Gülşe’den “Özil’in yanındaki gizemli esmer” diye bahsederken, ikilinin restoranda oldukça samimi olduğuna da dikkat çekti.Mesut Özil, 2015 yılında kız arkadaşı Mandy Capristo’dan ayrıldıktan sonra Amina Gülşe ile bir süre flört etmişti. Yıldız futbolcu, Capristo’yla barıştıktan sonra ünlü mankeni terk etmişti. Amine Gülşe, terk edilmesinin ardından “Aramızda duygusal bir şey olmadı. Sevgilisiyle mutlu olsun” demişti.
Özil’in eski kız arkadaşı Mandy Capristo ile ayrılmasına neden olduğu iddia edilen Amine ile Özil ilk kez görüntülendi ve ikilinin aşkları remiyet kazandı.

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting