Ana Sayfa / Manşet / Anadolu Hisarı silahlı saldırıya uğrayan restorant (30 Ocak)

Anadolu Hisarı silahlı saldırıya uğrayan restorant (30 Ocak)

Beykoz’da silahlı saldırıya uğrayan restorant kime ait Anadolu Hisarı’ndaki. Anadolu Hisarı’nda hangi restorant silahlı saldırıya uğradı ve yaralananlar kimler sorusu. İstanbul Beykoz Anadolu Hisarı’ndaki ünlü bir restoranda silahlı saldırı meydana geldi. Çevreye rastgele ateş açan saldırgan çok sayıda kişiyi yaraladı. Saldırı Beykoz Anadoluhisarı Öğretmen Evi’nin yanında bulunna bir kafe-restorandda meydana geldi. Son bilgilere göre saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı belirtiliyor.

Anadolu Hisarı’nda lokantaya silahlı saldırı yapan kim ve yaralananlar kimler diye soruluyor. İstanbul’da silahlı saldırıya uğrayan Beykoz’daki ünlü restorant. İddialara göre 12 yıl önce babasını öldüren kişiyle söz konusu restoranda karşılaşan saldırgan ateş açtı, şahsı vurdu. Silahından çıkan kurşunlar nedeniyle yaralanan vatandaşlar da olduğu öne sürülüyor.. İddialara göre Yaralanan kişiler Kavacık Medistate Hastanesi’ne kaldırılırken, vurulan kişinin ise hayatını kaybettiği öğrenildi.

İddialara göre, saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, 12 yıl önce babasını öldüren kişiyle söz konusu restoranda karşılaşan saldırgan ateş açtı, şahsı vurdu. Saldırganın silahından çıkan kurşunlar nedeniyle bazı vatandaşlar da yaralandı.

İki yaralı özel bir hastanede tedavi altına alınırken, saldırıya uğrayan şahsın Ümraniye Devlet Hastanesi’ne götürülürken yolda hayatını kaybettiği iddia ediliyor.

Ayrıntılar geldikçe paylaşacağız…

İlginizi Çekebilir

MEB yeni müfredat taslağı

MEB’in yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Okul derslerinde konular azaldı, yüzde 35 seyreltme yapıldı. Öğretmen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting