Ana Sayfa / Gündem / Ankara hava Cuma nasıl?

Ankara hava Cuma nasıl?

GÜNDEM HABER. Ankara cuma hava durumu dolu yağışı var mı sorusu. 9 Ekim Ankara yağış ve dolu var mı, fırtına çıkacak mı bilgisi. Ankara için hava tahmini yarın için. İstanbul için yapılan dolu yağışı uyarısı ardından Ankara hava durumu için de uyarı geldi. Valilik, Ankaralıları ani sel, su baskını ile çatı uçması gibi risklere karşı uyardı. Peki, Ankara’da dolu yağacak mı? İşte Ankara Valiliğinden yapılan hava durumu uyarısı…

Ankara hava tahmini yarın için. Ankara’da dolu yağışı beklenen ilçeler. Ankara yağmur. 9 Ekim Ankara hava durumu nasıl? Yurdun çeşitli yerlerinden sağanak ve dolu uyarısı gelmeye devam ediyor. Meteoroloji Mühendisi ve Afet Yönetim Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Muğla’dan Zonguldak’a kadar uzanan ince uzun bir hatta soğuk cephe geçişi olduğunu ve önündeki sıcak ve nemli havanın da yükseldiği zaman fırtınaya neden olabileceğini söylemişti. İstanbul ardından Ankara için de uyarı geldi.


Ankara Valiliği, kentin batısında gök gürültülü sağanak ile il genelinde kuvvetli rüzgar ve fırtına görülebileceğinden vatandaşları uyardı. Valilikten yapılan açıklamada, yarın sabah saatlerinden itibaren Ankara’nın batı ilçelerinde kuvvetli sağanak ve il genelinde kuvvetli rüzgar ile fırtına görülebileceği belirtildi.
Açıklamada, oluşabilecek ani sel, su baskını ile çatı uçması gibi risklere karşı vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

İlginizi Çekebilir

Muharrem Erkek tüm müdürleri görevden aldı

Çanakkale son dakika haberleri. Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, belediyedeki tüm müdürleri görevden aldı. Muharrem …

Sınırsız Hosting