Ana Sayfa / Ekonomi / Ankara ulaşım zammı yüzde 44

Ankara ulaşım zammı yüzde 44

Ankara tam bilet 6,5 öğrenci bileti 3,5 lira oldu. Ankara ulaşım zammı oranı yüzde 44 oldu. Ankara7Da toplu taşımaya rekor zam geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma ücretlerine zam yaptı. 4,5 lira olan tam bilet tutarı 6,5 lira, 2,5 lira olan öğrenci bileti ise 3,5 lira oldu. Öğrenci abonman ücreti ise 75 liradan 90 liraya çıkarıldı. Zamlar 15 Mart’tan itibaren geçerli olacak

Ankara ulaşım zam oranı yüzde 44 oldu. Ankara’da belediye otobüsü tam bilet 6 lira 50 kuruş, öğrenci bileti ise 3 lira 50 kuruş oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında alınan karar doğrultusunda toplu taşıma ücretlerine zam yaptı. 4,5 lira olan tam bilet tutarı 6,5 lira, 2,5 lira olan öğrenci bileti ise 3,5 lira oldu. Öğrenci abonman ücreti ise 75 liradan 90 liraya çıkarıldı. Zamlar 15 Mart’tan itibaren geçerli olacak.

Dün özel halk otobüsü ve dolmuş sahipleri ulaşım hizmetlerini durdurduğunda Mansur Yavaş, hat sahiplerine biniş ücretini 4,5 liradan 6,5 lira çıkarmayı ve aradaki 2 liralık farkı da belediyenin ödemesini teklif etmişti. Ancak UKOME’den alınan karar, belediyenin herhangi bir farkı ödemediği bir ulaşım zammı oldu.

İlginizi Çekebilir

Kobani davası kararları

Kobani davası kim ne kadar ceza aldı. terör örgütü PKK yöneticilerine büyük ceza. Kobani davası …

Sınırsız Hosting