Ana Sayfa / Genel / Seda Sayan yeniden im evlenecek?

Seda Sayan yeniden im evlenecek?

6 kez evlenip boşanan Seda Sayan’ın 7. kez nikah masasına oturacağı öne sürülmüştü ünlü sanatçı açıklama yaptı. Seda Sayan yeniden evlenmeyeceğini söyledi.

Seda Sayan 7. kez nikah masasına mı oturacak sorusu yanıtını buldu. Daha önce 6 kez evlenip boşanan 59 yaşındaki ünlü sanatçı Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Öktem ile evleneceği iddialarına yanıt verdi.
Sabahların Sultanı Seda Sayan isimli programla hafta içi her gün izleyiciyle buluşan Seda Sayan’ın müzisyen Çağlar Ökten’den evlilik teklifi aldığı ve Seda Sayan’ın bu teklif karşısında çok şaşırdığı iddia edilmiş ve Seda Sayan’ın kendisine yöneltilen evlilik teklifine yeşil ışık yaktığı belirtilmişti.

  1. defa nikah masasına oturacağı söylenen Seda Sayan, hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Seda Sayan, bugün TV8’de yayınlanan magazin programına ses kaydı göndererek hakkında çıkan evlilik iddialarına yanıt getirdi.
    Sayan gönderdiği ses kaydında “Her ay beni başka bir isimle sevgili misin diye arıyorsun. Yıl olmuş 2022 sen bana sevgili diyorsun. Çağlar benim programda çalışan solistim. Aynı zamanda da sahnedeki vokalistim. Çağlar’la birlikte yapımcılık yapmaya başladık. Albüm çıkartıyorum başka bir şey de yok” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Sınırsız Hosting