Ana Sayfa / Kadınca / Gülşen boşanıyor mu?

Gülşen boşanıyor mu?

Lolipop Gülşen boşanma aşamasında mı, Gülşen’in çok açık seçik giyimi ve sahne hareketleri evliliğini bitiriyor mu sorusu. Gülşen ve Ozan Çolakoğlu arasında yaşanan son kriz, Lolipop şarkısıyla iyice içinden çıkılmaz bir duruma geldi.

Gülşen kocasından boşanıyor iddiası. Son dönemin en çok konuşulan kadın şarkıcısı Gülşen, son olarak lolipop için çırılçıplak sayılacak pozlar vermiş, sahnede bir adamın kucağına oturmuştu. Sahnelerin olay kadnını Gülşen ile aranjör kocası Ozan Çolakoğlu 6 yıllık evliliklerinin sonuna geldi. Gülşen’in son dönemde sahnelerde yaptığı sıradışı hareketler yüzünden ikilinin arasındaki anlaşmazlıkların boyutu artarken şarkıcının son çıkardığı Lolipop isimli şarkı için çektirdiği pozlar ve klibin bardağı taşıran son damla olduğu iddia edildi.

GÜLŞEN SAHNE ALDIĞI MEKANLARDA YAPTIĞI HAREKETLERLE GÜNDEM OLDU

Türk pop müziğin önemli kadın seslerinden Gülşen son dönemde sahne aldığı mekanlarda tercih ettiği kostümler ve yaptığı danslarla tüm dikkatleri üzerine çekti. Şarkıcının evli ve bir çocuk annesi olmasına rağmen sahnede yaptığı hareketler bazı meslektaşları ve magazin yorumcuları tarafından ağır eleştirilere konu oldu. Seren Serengil bile Gülşen’e programında ‘Bu kadar olmaz Gülşen!’ şeklinde yorumlar yaptı.

Gülşen’in Cahide isimli mekanda yaptığı dans figürlerinin kocası Ozan Çolakoğlu tarafından tepkiyle karşılandığı ve ikilinin ayrılacağına yönelik iddialar gündeme geldi. İkiliyi Bebek’te yürüyüş yaparken görüntüleyen magazin basınının ‘Evlilikte sorun mu var, ayrılacak mısınız?’ sorularına cevap veren Ozan Çolakoğlu, “Gülşen profesyonel bir sanatçı ben sahnede ne giydiğine ya da ne yaptığına karışmıyorum’ diyerek aralarında sorun olmadığı mesajını verdi.

LOLİPOP ŞARKISI TUZ BİBER EKTİ

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu arasında yaşanan krizler her seferinde aile üyeleri ve yakın dostların araya girmesiyle aşılsa da şarkıcının son Lolipop şarkısı için verdiği olay pozlar ve klip evliliğin artık geri dönülmez bir yola girmesine neden oldu. Ozan Çolakoğlu ve Gülşen’in arasında iplerin tamamen koptuğu Ozan Çolakoğlu’nun eşiyle yaşadığı evi terk ettiği öğrenildi. Gülşen, ise Çolakoğlu’nun bu hamlesine karşı Lolipop şarkısı için çektirdiği resimleri ve klibi yayına vererek ‘Sen yoluna ben yoluma’ mesajı verdi

Daha çok ölen ünlüleri sosyal medya hesabından duyurmasıyla tanınan Onur Akay, ikili arasında yaşananları şu sözlerle kaleme aldı:

Müzik piyasasında her şey çabuk duyulur. Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu’nun zaman zaman boşanacakları iddia edilmişti ve o iddialar aslında hep doğruydu. Bir süredir Gülşen’in sahnelerde tercih ettiği kıyafetler, bu evlilikte hep kriz çıkarıyordu ve her zaman araya birileri giriyor, çifti barıştırıyordu ancak bu sefer aralarında çıkan ‘Lolipop’ ve ‘Kucak Dansı’ krizini aşabilecekler mi bilmiyorum. Ozan, Gülşen’in yeni şarkısı ‘Lolipop’ için çektirdiği fotoğrafları görünce çok sinirlenmiş ve şarkının o fotoğraflarla çıkmasını onaylamamış. Kucak dansı ise uzun süredir yaşanan bu krizde bardağı taşıran son damla oldu. Ozan Çolakoğlu boşanmak istediğini dile getirerek evi terk edince, Gülşen de dün o fotoğrafları paylaştı. Şu anda bazı müzisyenler çifti barıştırmak için araya girdi ama ‘Lolipop’ ve ‘Kucak Dansı’ krizi bu evlilikte son noktayı koyacak gibi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting