Ana Sayfa / Yaşam / AÖF sınav sonuç zamanı

AÖF sınav sonuç zamanı

AÖF 12 Ocak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak ve AÖF ikinci dönem sınav tarihleri. AÖF öğrencilerinin heyecanla beklediği sınav sonuçları için henüz bir tarih verilmiş değil. AÖF sınav sonuçları açıklanmadan önce puanını hesaplamak isteyenlerin gözü kulağı ise Açıköğretim Fakültesi sınav soruları ve cevaplarında. Peki AÖF soru ve cevapları ne zaman açıklanır?

AÖF sonuçlarının açıklanacağı tarih ne zaman sorusunun yanıtı Ocak 2019 sonu gibi olacak. Açık Öğretim Fakültesi final sınavları tamamlandı herkesin gözü sonuçlarda. AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu henüz cevaplanmadı. Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin (AÖF) sınavına giren öğrenciler aynı zamanda AÖF soru ve cevaplarını bekliyor.

AÖF SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF soru ve cevapları henüz yayınlanmadı ancak birkaç gün içinde yayınlanması bekleniyor. AÖF sonuçlarının açıklanması ise bir süre daha sürecek. Her sınavın ardından “Sonuçlar ne zaman açıklanacak?” konusu gündeme gelirken genellikle AÖF sınav sonuçları 15 gün içinde açıklanıyor. AÖF sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz aşağıdaki linke tıklayınız.

AÖF SINAV SONUÇLARI

AÖF SORU VE CEVAPLAR

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.  Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting