Ana Sayfa / Kime Ait / AOL sınav 2022 tarihi

AOL sınav 2022 tarihi

AOL sınav tarihi 2022 1. dönem sınav tarihleri. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem sınavı ne zaman olacağı merak ediliyor. Açık Öğretim Lise sınavları ne zaman, hangi gün, saat kaçta? AÖL sınavlar tarihi araştırılıyor. Açık Öğretim Lise sınavları ne zaman, hangi gün, saat kaçta? AÖL sınavlar tarihi! Peki, Açık Öğretim Lise sınavları ne zaman, hangi gün, saat kaçta? AÖL sınavlar tarihi!

AÖL 2022 sınav tarihi ve aöl sınavı ne zaman sorusu. Açık Öğretim Lise sınavları ne zaman, hangi gün, saat kaçta ve AÖL sınavlar tarihi merak ediliyor. AÖL sınavları ne zaman, hangi gün yapılacağı araştırılıyor. Açık Öğretim Lise sınavları ne zaman, hangi gün, saat kaçta? AÖL sınavlar tarihi adaylar tarafından gündeme geliyor. Açık Öğretim Lise sınavları ne zaman, hangi gün, saat kaçta? AÖL sınavlar tarihi! Detaylar haberimizdedir…

AÇIK ÖĞRETİM LİSE SINAVLARI NE ZAMAN?

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı birinci dönem sınavları; 9 Aralık 2022 tarihi saat 09.30 ile 20 Aralık 2022 tarihi saat 23:59 arasında çevrim içi (online) olarak yapılacaktır. Çevrimiçi sınavların başlangıç ve bitiş saatlerinde Türkiye saati dikkate alınacaktır.

İlginizi Çekebilir

Nakliyecilerden köprü ve otoyol zammına isyan

Nakliye sektörü son gelen otoyol ve köprü zamlarından sonra durma noktasına geldi. Türkiye’de karayolu taşımacılığı …

Sınırsız Hosting