Ana Sayfa / Kime Ait / Ankara emekli mitingi tarihi ve saati

Ankara emekli mitingi tarihi ve saati

Emekli mitingi Ankara kaç kişi katıldı katılacak bilgisi. 26 mayıs Ankara büyük emekli mitingi. CHP emekli mitingi ayrıntıları.

Ankara 26 Mayıs emekli mitingi saati ve yeri CHP’nin Ankara’da büyük mitingi emekliler için. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Pazar günü Tandoğan Meydanı’nda yapacağı Büyük Emekli Mitingi için çağrıda bulundu. Özel, “Onurlu yaşam, hakça paylaşım için bütün emeklileri, ailelerini, emeklilere sahip çıkmak isteyen herkesi Büyük Emekli Mitingimize bekliyoruz” dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, X hesabından yaptığı paylaşımla emeklileri, partisinin Pazar günü saat 14.00’te Ankara Tandoğan Meydanı’nda yapacağı Büyük Emekli Mitingi’ne davet etti.

Özel, emeklilerin sorunları ve talepleriyle ilgili konuşmalarının, CHP’nin mitinglerine katılan emekli yurttaşların görüntüleriyle birlikte yer aldığı videoyu, “Onurlu yaşam, hakça paylaşım için bütün emeklileri, ailelerini, emeklilere sahip çıkmak isteyen herkesi Büyük Emekli Mitingimize bekliyoruz” notuyla paylaştı.

‘ANKARA’DA 26 MAYIS’TA EMEKLİ MİTİNGİ DÜZENLEYECEĞİZ’

“CHP’nin politikalarının şekillendirilmesi konusunda bizlere örnek olacak toplantılar, bu toplantılar” diyen Çelik, hem katılımcılara hem de il yöneticilerine teşekkür ederek, CHP’nin Türkiye’nin gerçek sorunlarına ilişkin yaptığı çalışmalar hakkında şunları söyledi:

“Uzun süredir yaratılan ekonomik kriz ülkemizin en can yakıcı sorunu haline geldi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak hem ekonomik kriz başta olmak üzere Türkiye’nin temel sorunlarını dile getirmeye, Türkiye’nin temel sorunlarına ses olmaya ve çözüm önerilerimizi çok güçlü bir biçimde anlatmaya bu dönem daha yüksek bir sesle devam edeceğiz. Hepinizin bildiği gibi geçtiğimiz hafta bir eğitim mitingi ile İstanbul’da atanamayan öğretmenlerin sesi olmaya çalıştık. Bu hafta da yine Ankara’da 26 Mayıs’ta bir emekli mitingi gerçekleştireceğiz.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel de CHP Samsun İl Başkanlığında Genel Başkan Özel’in başkanlığında gerçekleştirilen MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, 26 Mayıs’ta Ankara’da düzenlenecek emekli mitingine vatandaşları davet etmişti.

İlginizi Çekebilir

Küçükçekmece çöken bina son durum

Küçükçekmece çöken binada ölen ve yaralananların isimleri. 3 katlı bina çöktü. Küçükçekmece çöken bina kaç …

Sınırsız Hosting