Ana Sayfa / Yaşam / Ara tatil Kasım 13’de

Ara tatil Kasım 13’de

MEB, ara tatil 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında. Türkiye’de okullarda ara tatil 13 Kasım’da başlıyor. Yeni eğitim döneminin başlamasının ardından öğrenciler ve veliler tarafından Okul ara tatili ne zaman? Sorusu başta olmak üzere birçok soru merak edilmekte. Peki, Okul ara tatili ne zaman? Okullarda ilk ara tatil hangi tarihte yapılacak? 9 gün tatil ne zaman?

İlk ara tatil ne zaman sorusuna MEB yanıt verdi. Okullar 13 Kasım günü ilk ara tatile giriyor. Okul ara tatili ne zaman? Sorusu, Okullarda ilk ara tatil tarihini merak etmekte olan vatandaşlar tarafından internet üzerinde araştırılıyor. Her yıl çocuklar ve aileleri için heyecan verici bir dönem olan okul ara tatili, dinlenme, eğlence ve aile birliği fırsatları sunar. Okul ara tatili aynı zamanda ailelerin bir araya gelme ve birlikte vakit geçirme şansıdır. Peki, Okul ara tatili ne zaman? Okullarda ilk ara tatil hangi tarihte yapılacak? 9 gün tatil ne zaman?

OKUL ARA TATİLİ NE ZAMAN?

MEB ara tatil kararını açıkladı. Buna göre; İlk ara tatil 13-17 Kasım tarihleri arasında yapılacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen 2023 – 2024 Eğitim ve Öğretim Dönemi takvimine göre ara tatil tarihleri şu şekilde;

İlk ara tatil 13-17 Kasım tarihleri arasında yapılacaktır. Sömestr tatili ise 19 Ocak 2024 Cuma günü başlayacak ve 5 Şubat 2024 Pazartesi günü sona erecektir.

Okul ara tatili ne zaman? Okullarda ilk ara tatil hangi tarihte yapılacak? 9 gün tatil ne zaman? MEB 2023-2024

ARA TATİL KALKTI MI?

Ara tatillerin kalktığında dair yapılan haberlerin asılsız olduğu bilinmektedir. Geçtiğimiz aylarda Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Dönemi takvimini paylaştı buna göre paylaşılan takvimdeki tarihlerde ara tatiller uygulanacak. Milli Eğitim Bakanlığı’nın açıkladığı takvime göre 1. ara tatil bu sene 13-17 kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ara tatiller belirtilen tarihler içerisinde olağan şekilde uygulanacak.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting