Ana Sayfa / Manşet / Arda Güler İspanya yolcusu yolunda

Arda Güler İspanya yolcusu yolunda

Barcelona’ya transfer olacak olan Arda Güler, Barça yönetiminden bir istekte bulundu. Arda Güler, Barcelona’dan kendisini Türkiye dışında bir takıma kiralamasını istedi. Real madrid ise Arda Güler için kesenin ağzını açtı. Son haber ise Arda Güler, 20 milyon euro bonservis + sonraki satıştan %20 pay karşılığı Real Madrid’de! Arda Güler’in yarın Real Madrid ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Arda Güler Barcelona yönetiminden isteği ile dikkat çekti. Arda Güler kendisinin Türkiye dışında bir takıma kiralanmasını istedi. Arda Güler, Barcelona’dan kendisini Türkiye dışında bir takıma kiralamasını istedi. Arda Güler için Real Madrid ile Barcelona arasında kıran kırana çekişme yaşanıyor. ‘Beyaz Şimşekler’den son dakika transfer hamlesi geldi. İspanyol basınının haberine göre, Real Madrid, Fenerbahçe’ye cazip bir öneri sundu ve El Clasico’da bir adım öne geçti. İşte Türk futbolunun parıldayan elması için yapılan teklifin detayları…

Uzun süredir hem Barcelona’nın hem de Real Madrid’in peşinde olduğu Arda Güler transferinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Real Madrid, genç futbolcu için Barcelona’nın üzerinde bir teklif verdiği öğrenildi. Arda Güler, 20 milyon euro bonservis + sonraki satıştan %20 pay karşılığı Real Madrid’de! Arda Güler’in yarın Real Madrid ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.
F.BAHÇE’YE BEDELSİZ GELDİ

Fenerbahçe’nin 2018-2019 sezonu devre arasında Gençlerbirliği’nden bedelsiz olarak transfer ettiği Arda Güler, altyapıda gösterdiği performansla kısa süre içerisinde parladı. 18 yaşındaki oyuncu, 2021-2022 sezonuyla birlikte sarı-lacivertlilerde A takım forması giymeye başladı.

Arda Güler, 2021-2022 sezonunda Fenerbahçe formasını 16 maçta terletti. Genç oyuncu bu müsabakalarda 3 gol ile 5 asist üretti.


SÖZLEŞMESİ 2025’TE BİTECEK

Arda Güler’in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025’te sona erecek. Sarı-lacivertlilerin genç yeteneğinin güncel piyasa değeri 15 milyon euro. A Milli Futbol Takımı’nda 4 maçta şans bulan Arda Güler, 1 gol atma şansı yakaladı.
DEV KULÜPLER PEŞİNDE
Barcelona ve Real Madrid’in yanında Avrupa kulüpleri Arda’nın peşinde. Gerek Türkiye gerekse Avrupa medyasında her gün bir Arda Güler transfer haberi çıkıyordu. Borussia Dortmund’dan Ajax’a, PSG’den Leipzig’e New Castle’a kadar bir çok takımın Arda Güler’i transfer etmek istediği yönünde haberler yayınlaşıyor.

BARCELONA ÖNDE GÖRÜNÜYORDU

Sport Gazetesi, U19 Dünya Şampiyonu olan İspanya Basketbol Takımı’nın haberini bile daha küçük kullanarak 18 yaşındaki oyuncuyu ilk sayfada manşete taşıdı. “Arda Güler için geri sayım” başlığı kullanılan haberde, “Türk futbolunun incisi, Fenerbahçe Başkanı ve teknik direktörüyle bir görüşme yaparak kararını açıklayacak. Barcelona, Deco’nun Türkiye ziyareti sonrası bir adım önde görünüyor” ifadeleri kullanmıştı.

Sport, Barcelona ve Real Madrid’in Arda için yaptığı teklifin detaylarını da paylaştı. Buna göre Barça, 2 taksit halinde toplam 23 milyon Euro bonservis ödemeye hazır. Bordo-Mavililer, Arda ile 5 yıllık sözleşme imzalayıp serbest kalma bedelini de 1 milyar Euro olarak belirleyecek
TEKLİF İLETTİ

Barcelona’ya yakınlığıyla bilinen Sport gazetesi Arda Güler’le alakalı flaş bir haberi gündeme getirdi. Fenerbahçe ile Barcelona’nın 1 yıl daha sarı-lacivertli formayla devam etmesi yönünde mutabakata varmasına rağmen Arda’nın farklı bir düşüncede olduğu yazıldı.
Sport’un haberinde, Arda’nın Türkiye dışında futbol stiline uygun bir lige ya da takıma kiralanmak istediği savunuldu. Arda’nın 1 yıllık kiralık tercihini Fenerbahçe yerine başka bir Avrupa takımında geçirmek istediği öne sürüldü.

Haberin detayında La Liga ekiplerinden Real Betis’in Arda Güler’i 1 yıl kiralama isteği olduğu da iddia edildi.

İŞTE REAL MADRİD GELİŞMESİ

Bir süredir bütün Avrupa’da konuşulan Arda Güler transferinde son aşamaya gelindi. Barcelona ve Real Madrid’in adeta kıyasıya yarıştığı transferde kazanan taraf belli oldu. The Athletic’in özel haberinde, Arda Güler’in Real Madrid’i tercih ettiği duyuruldu. Habere imzasını atan The Athletic muhabiri Mario Cortegana, genç yıldızın Santiago Bernabeu’da oynayacağını belirtti.

18 yaşındaki yıldızın, Barcelona ve Real Madrid arasında bir tercih yaptığı, hem kendisi hem de Fenerbahçe adına en doğru teklifin Real Madrid’den geldiğine inandığı kaydedildi.
DAHA FAZLA ÜCRET ÖDEYECEK

Buna göre, eflatun-beyazlılar Arda için Fenerbahçe’ye serbest kalma bedeli olan 17.5 milyon eurodan daha fazla bir bedel ödeyecek. Bu bedelin 20 milyon euro olacağı belirtiliyor. Ayrıca genç yeteneğin sonraki satışından da sarı-lacivertli kulübe yüzde 20 pay verileceği aktarıldı.
Arrda Güler konusunda artık son detayların kaldığı bildirildi. Bu hafta yapılacak son görüşmelerin ardından yıldız futbolcunun Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid’in sezon başı kampına katılmasının beklendiği ifade edildi.

Ayrıca haberin detayında Real Madrid’in ezeli rakibi Barcelona’ya önemli bir transfer çalımı attığı vurgulandı. Arda Güler’in yeteneği, gelecek vaat etmesi ve ileride çok daha fazla değer kazanacak bir potansiyede olduğu için Real Madrid’in ısrar ettiği bildirildi.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting