Ana Sayfa / Kime Ait / Arda Mercedes AMG GT Roadster aldı

Arda Mercedes AMG GT Roadster aldı

Mercedes AMG GT Roadster özellikleri, fiyatı ve Türkiye’de Mercedes AMG GT Roadster kullanan ünlüler. Arda Turan 2 milyons lira değerindeki Mercedes AMG GT Roadster aldı. 

Mercedes AMG GT Roadster özellikleri, Türkiye satış fiyatı. En pahalı ve lüks araç kullanan ünlüler ve Arda Turan. Arda Turan’ın yenie Mercedes AMG GT Roadster model aracı büyük ilgi çekti. Pahalı yaşam ve pahalı arabalar kimileri için gösteriş kimileri için ise bir tutku haline yorumlanabilir. İşte sporcular, oyuncular ve diğer ünlü isimlerin milyon liralık araçları.
Barcelona’dan Medipol Başakşehir’e transfer olan milli futbolcu Arda Turan, önceki gün bir dargın bir barışık sevgilisi Aslıhan Doğan’la Bebek’teydi. Sevgilisi Aslıhan Doğan ile baş başa kahvaltı yaptığı sırada takım arkadaşı Emre Belözoğlu, Arda Turan’ın kahvaltı yaptığı mekana geldi. Kapıda gazetecileri gören Belözoğlu, “Hayırdır beni mi bekliyorsunuz?” diye takıldı. Mekanda takım arkadaşı Arda Turan’ın olduğunu öğrenen futbolcu, “Dünden beri görüşmüyorduk, iyi oldu” diye espri yaptı.

Yarım saat sonra çıkış kapısında görülen Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ile imam nikahı kıydıkları iddiası hatırlatılınca, “Teşekkür ederim, konuşmayacağım” diyerek soruları geri çevirdi.

Yıldız futbolcu, sevgilisiyle yeni aldığı 2 milyon lira değerindeki Mercedes AMG GT Roadster model otomobiline binerek uzaklaştı. Arda Turan’ın arabasının plakasının soyadının baş harfini simgelediği görüldü.

İlginizi Çekebilir

Emekliye KYK yurdu ücretsiz

Emekliler kamu sosyal tesislerinden indirimli yararlanacak, emekliler KYK yurtlarında 1 ay ücretsiz kalabilecek. Kredi ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting