Ana Sayfa / İlginç / Arda Turan Beşiktaş’a gelmiyor

Arda Turan Beşiktaş’a gelmiyor

Beşiktaş Arda Turan transfer haberlerini yayınladı. Arda Turan’ın yeni takımı hangisi olacak yoksa Arda Turan boşta mı kalacak? Beşiktaş, Arda Turan’ın siyah beyazlı ekibe transfer olacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Arda Turan beşiktaş’a mı gelecek haberler doğru mu sorusu ve yanıtı. Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Arda Turan’ın siyah beyazlı ekibe transfer olacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

Resmi siteden yapılan açıklamada, Asbaşkan Emre Kocadağ ile Arda Turan’ın transfer görüşmesi için biraraya gelerek el sıkıştığı ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın da söz konusu transfere onay verdiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
İŞTE O AÇIKLAMA

“Asbaşkanımız Emre Kocadağ ile futbolcu Arda Turan’ın transfer görüşmesi için bir araya geldiği ve el sıkıştığı, Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın da söz konusu transfere onay verdiği şeklinde basın yayın organlarında yer alan haber, tamamen gerçek dışıdır. Haberde, görüşmeye kanıt olarak kullanılan fotoğraf da eskidir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.”

İlginizi Çekebilir

Altın meyve veren ağaç

İbret verici günümüzü anlatan muhteşem bir alıntı. hırsız, kral ve tohum.. Bir zamanlar Çin’de bir …

Sınırsız Hosting