Ana Sayfa / İlginç / Arda’ya 16 maç ceza

Arda’ya 16 maç ceza

Arda Turan 16 maç futboldan men cezası aldı. Arda Turan ne yapmıştı ve neden PFDK’ya sevk edilmişti bilgisi. Başakşehir’in Sivasspor’la 1-1 berabere kaldığı maçın son anlarında yardımcı hakeme sert tepki gösteren ve iki eliyle birden iten Arda Turan, iki suçtan PFDK’ya sevk edildi.

Arda Turan rekor bir ceza aldı ve tam 16 maç oynayamayacak. PFDK’Dan Arda Turan’a ceza ve 16 maç oynamama cezası aldı. Başakşehirspor’dan Arda Turan cezası sonrası ilk açıklama bekleniyor.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Arda Turan’a verilen cezayı açıkladı. Arda Turan’a 16 maç ceza verildi.

PFDK açıklamasında “Aynı müsabakada MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ sporcusu ARDA TURAN’ın, müsabaka hakemine yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 10 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik tehdidi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

İlginizi Çekebilir

Seyahat öncesi araç bakım tüyoları

Yola çıkmadan arabanın nesine bakılır, uzun yol öncesi araç bakım tüyoları neler kontrol edilmeli. Seyahat …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting