Ana Sayfa / Gündem / Arnold Schwarzenegger trafik kazası geçirdi

Arnold Schwarzenegger trafik kazası geçirdi

Terminatör rolüyle hafızalara kazanan oynucu Arnold Schwarzenegger trafik kazası geçirdi. Hollywood yıldızı ve eski Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger Los Angeles’ta trafik kazası geçirdi. Dört aracın karıştığı kazada, ünlü aktörün durumunun iyi olduğu belirtilirken bir kişinin yaralandığı ifade edildi

Arnold Schwarzenegger ölümden döndü trafik kazası geçirdi. dünyaca ünlü isimler tek tek trafik kazası geçirmeye başladı.

Avusturya doğumlu ABD’li aktör ve eski Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger’in kontrolündeki GMC Yukon SUV aracın, Sunset Bulvarı ve Allenford Bulvarı’nda kırmızı bir araca çarptığı öğrenildi. 74 yaşındaki Hollywood yıldızının sözcüsü, Schwarzenegger’in dört aracın karıştığı bir trafik kazası geçirdiğini ve durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Ünlü aktörün kaza sonrasında yaralanan kişiyle ve acil durum ekipleriyle konuştuğu bildirildi. Olayda bir kişi yaralanırken, kimsenin gözaltına alınmadığı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Muharrem Erkek tüm müdürleri görevden aldı

Çanakkale son dakika haberleri. Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, belediyedeki tüm müdürleri görevden aldı. Muharrem …

Sınırsız Hosting