Ana Sayfa / Yaşam / Aşkın Mevsimi Olmaz ki sözleri ve klibi (Ferhat Göçer)
AŞKIN MEVSİMİ OLMAZ Kİ

Aşkın Mevsimi Olmaz ki sözleri ve klibi (Ferhat Göçer)

Ferhat Göçer Aşkın Mevsimi Olmaz ki klibi dinle müzik ve sözleri. Aşkın Mevsimi Olmaz ki sözleri ve klibi yayınlandı dinle, izle. Ferhat Göçer son albümü dinle ve şarkıları. Şarkıcı Ferhat Göçer’in yeni albümünün çıkış parçası olan ve albüm ile aynı adı taşıyan “Aşkın Mevsimi Olmaz ki”, dijital platformlarda yayımlandı.

Aşkın Mevsimi Olmaz ki şarkısı sözleri ve müziği ve klibi izle dinle yayınlandı. Ferhat Göçer, kariyerinin 9. albümünü sevenleriyle buluşturmaya hazırlanırken, albümün çıkış parçası “Aşkın Mevsimi Olmaz ki” dijital platformlarda müzikseverlerle paylaşıldı. Söz ve müziği Gökhan Örs’e ait olan parçanın düzenlemesini Ozan Doğulu gerçekleştirdi. Şarkıya, yönetmenliğini Murad Küçük, görüntü yönetmenliğini Uğur İçbak’ın üstlendiği bir klip de çekildi.

GÖÇER: İÇİM TİTREDİ

Şarkıcı Ferhat göçer yeni albümü. Her albümünde, amatör söz ve bestecilere şans veren ve mutlaka onlardan şarkılar alan Ferhat Göçer, yeni albümünün çıkış parçası “Aşkın Mevsimi Olmaz ki”yi ilk duyduğunda içinin titrediğini ve çok etkilendiğini belirtti. Göçer, “Albümüme alacağım şarkı, önce benim kalbime girmeli, tüylerimi diken diken etmeli. ‘Aşkın Mevsimi Olmaz ki’ bunu fazlasıyla başardı. Sözü ve müziği bir bütün, samimi, yaşanmışlığı olan bir şarkı” ifadesini kullandı.

En son 2015 yılında bir albüm çıkaran Göçer, 2016 yılını hazırlıklarla geçirmiş ve tam 12 şarkıdan oluşan, DMC etiketi ile yayımlanacak yeni albümü için yoğun bir çalışma ve hazırlık dönemi geçirmişti.

İŞTE AŞKIN MEVSİMİ OLMAZ ŞARKISI SÖZLERİ

Seni ben içime öyle beklemişim ki

Ölürüm nefesine sarıp sarmala beni güzelim gültenine

Bir daha düşermeyiz ki bilmem sevdanın böylesine

Seni hangi yıldız gönderdi

Hoşgeldin canım şu göynüme

Seni yıllarca aramıştım

Anlamsız o bomboş gözlerde

Zamanı değil deme bana

Aşkın mevsimi olmaz ki

 

İlginizi Çekebilir

Erdoğan, Hasan Kılıç’ın cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan., tarikat liderinin cenazesine katıldı. Erdoğan, İsmailağa cemaat liderinin cenazesinde. Cübbeli Ahmet. İsmailağa cemaatinin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting