Ana Sayfa / Kadınca / Aslan Ailem’e Havuç girdi

Aslan Ailem’e Havuç girdi

TRT 1 Aslan Ailem dizisine yeni oyuncu dahil oldu. Havuç olarak tanınan ve Survivor’da yarışan Furkan Kızılay Aslan Ailem dizisi oyuncusu oluyor. Çocuklar Duymasın’da tekrar ‘Havuç’ olmak reddeden Furkan Kızılay, TRT ekranlarının sevilen dizilerinden Aslan Ailem’e transfer oldu.

Aslan Ailem TRT 1 dizisi ve çok büyük beğeni ile izleniyor. Aslan Ailem’de paylaşılamayan çiftlik ve şimdi de Furkan Kızılay desteği. Survivor Furkan, Havuç karakterinden kurtuldu ve şimdi Aslan Ailem dizisine katıldı. Furkan Kızılay, geçtiğimiz aylarda katıldığı ödül töreninde “Tekrar ‘Havuç’ olmak istemiyorum” demişti. Kızılay, TRT 1’in sevilen dizisi Aslan Ailem’e katıldı.

‘HAVUÇ’ OLMAK İSTEMEMİŞTİ
Çocuklar Duymasın dizisinde uzun yıllar rol alan, hatta bu diziyle büyüyen Furkan Kızılay, Kanal D ekranlarında yeniden dönüş yapan Çocuklar Duymasın’da Havuç rolüne dönmek istememişti.

ASLAN AİLEM’E TRANSFER OLDU
Artık bu defteri kapattığını açıklayan ve Çocuklar Duymasın dizisi hayranlarını da bir hayli üzen Kızılay, yeniden ekrana dönüş yapıyor. Geçen sene Survivor’da yarışan oyuncu, TRT 1’in sevilen dizisi Aslan Ailem’e katıldı.

8. BÖLÜM İTİBARİYLE DAHİL OLACAK
Yapımcılığını Es Film’in üstlendiği; başrollerini Burcu Özberk, Akın Akınözü, Hakan Salınmış, Benian Dönmez, Ferdi Sancar, Fırat Altunmeşe, Bora Akkaş, Zerrin Sümer, Eda Şölenci ve Ceren Taşçı’nın paylaştığı yapımın kadrosuna 8. bölüm itibariyle ‘Çocuklar Duymasın’daki Havuç karakteriyle ünlenen Furkan Kızılay dahil oluyor.

İlginizi Çekebilir

Göbekle gelen servet

Yasin cengiz, göbeğini sallayarak servet sahibi oldu. sosyal medya fenomeni Yasin cengiz bir göbek sallama …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting