Ana Sayfa / Kadınca / Aslan burcu 27 Ağustos haftası yorumları

Aslan burcu 27 Ağustos haftası yorumları

Tüm burçların sıralı 27 Ağustos haftası yorum ve analizleri. Aslan haftalık burç yorum ve analizleri beklentileri. Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Ağustos haftası Aslan burcu yorum ve etkili analizleri beklentileri. Yaşamınıza dair yeni kararlar alma, hayatınızı düzene sokma, isteklerinizi belirleme, yaşamınıza çeki düzen verme zamanına işaret etmekte. Bu hafta mantıklı olan ne ise onu yapma zamanı bir nevi. Yada ev, arsa, gayrimenkulle ilgili konularda kararlar, imza gerektiren konular olabilir.

KÖTÜ ALIŞKANLIKLAR GERİDE KALSIN

Bu hafta kendinize dönme, ruhsal anlamda kendinizi keşfetme, anlık farkındalıklar yakalama, varsa kötü alışkanlıklardan kurtulma zamanı sizler için. Spiritüel, mistik konulara karşı ilginiz daha da artabilir bu hafta. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu hafta sıkça gündeminizde olacak. Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz. Yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak. Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler.

İlginizi Çekebilir

Yalan dizisi konusu, oyuncuları

Kanal D Yalan Dizisi seti nerede, yalan dizisi nerede çekiliyor. Yalan dizisi konusu ne, kimler …

Sınırsız Hosting