Ana Sayfa / Kadınca / Yalan dizisi konusu, oyuncuları

Yalan dizisi konusu, oyuncuları

Kanal D Yalan Dizisi seti nerede, yalan dizisi nerede çekiliyor. Yalan dizisi konusu ne, kimler oynuyor bilgisi. KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu araştırılıyor. Yalan dizisinde yöresel konulara da yer verilecek. Peki ama Yalan dizisinin konusu ne, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi? Kanal D’nin yeni dizisi ‘Yalan’dan ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yalan dizisi kimler oynuyor, Yalan dizisi konusu ne, Yalan dizisi nerede çekiliyor ne zaman başlayacak. Yalan dizsi 1. bölüm ve olayları.

Yalan dizisinin İstanbul’da geçeceği biliniyor. Bir anne kızın hikayesinin işleneceği dizinin konusu merak ediliyor. İşte Yalan dizisinin konusu.

Yalan konusu nedir?

Dizi, kızı için 20 yıl hapiste direnen ve çıktığında büyük bir yalanla karşılaşan Melike’nin hikayesini ve bu yalandan kurtulmak serüvenini anlatıyor.

ASLIHAN GÜNER BAŞROLDE

İnci Taneleri’ ve ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ gibi yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi ‘Yalan’ın ilk tanıtım fragmanı izleyici ile buluştu.

Dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi isimler yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Ardahan Öztoprak kadın oldu

Cinsiyet değiştiren Ardahan Öztoprak, Ayda ismini aldı. Çiçek Dilligil’in 27 yaşındaki oğlu kadın oldu. Ünlü …

Sınırsız Hosting