Ana Sayfa / Kime Ait / At sahiplerine yüzde 15 ek ikramiye

At sahiplerine yüzde 15 ek ikramiye

At yarışlarında ikramiye oranları artıyor. At yarışlarında ikramiyeler ve at sahiplrine ödenecek ek yüzde 15 ikramiye. TJK yıllık geliri ve atçıların hedefi. Altılı ganyan ve ganyan oranlarında ikramiyeler yükselebilir. Türkiye A Milli Futbol Takımı, İsviçre’de 2018 Rusya Dünya Kupası’na katılacak olan Tunus Milli Takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Peki Türkiye Tunus hazırlık maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı ve şifresiz yayınlanacak?

TJK, at sahipleri ve yetiştiricilerine ek ikramiye ödeyecek. At yarışlarında ikramiye sevinci. Bir yarış atının yıllık masrafı 2018 için 80 bin lira. 28 Mayıs Pazartesi günü oynanan Türkiye – İran hazırlık maçını 2-1 kazanan A Milli Takım, bu kez İsviçre’de Tunus ile karşı karşıya gelecek.
TÜRKİYE TUNUS MAÇI SAAT 21.15’TE
Cenevre kentindeki Cenevre Stadı’nda oynanacak mücadele TSİ 21.15’te başlayacak. Müsabakada İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Alain Bieri düdük çalacak. Bieri’nin yardımcılıklarını Alain Heiniger ve Jan Koebeli yapacak, dördüncü hakem ise Stephane De Almedia olacak.
Futbolseverler, saat 21.15’ten itibaren Türkiye Tunus maçını A Spor kanalından canlı ve şifresiz yayınla izleyebilecek.

İlginizi Çekebilir

İstanbul’da ulaşıma kısıtlama 1 Mayıs

1 Mayıs İstanbul ulaşıma kısıtlama ve kapanacak güzergahlar. İstanbul 1 Mayıs gösterileri ve taksim yasağı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting