Ana Sayfa / Kime Ait / Atlasglobal Moskova bilet fiyat ve uçuş günleri
ATLASGLOBAL MOSKOVA

Atlasglobal Moskova bilet fiyat ve uçuş günleri

Moskova uçak biletleri ve Atlasglobal Moskova uçuş günleri ve direk seferler. Moskova’ya İstanbul AHL ve Sabiha Gökçen’den uçan şirketler ve Moskova Uçak bilet fiyatları. 2017 yılının başında rotasını Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu’na çeviren Atlasglobal Rusya’daki büyümesini Moskova hattı ile sürdürüyor. Şirket, İstanbul-Moskova-İstanbul uçuşlarına dün resmen başladı.

İstanbul Moskova uçak bilet fiyatları ve Atlasglobal Moskova uçuşları günleri ve saatleri. Uçak bilet fiyatları ve Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen’den Moskova uçuşları. 2017 yılının başında rotasını Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu’na çeviren Atlasglobal Rusya’daki büyümesini Moskova hattı ile sürdürüyor. Şirket, İstanbul-Moskova-İstanbul uçuşlarına dün resmen başladı.

Moskova ile birlikte Rusya’daki uçuş noktalarını 5’e çıkaran Atlasglobal’in Moskova uçuşları Atatürk Havalimanı’ndan Sheremetyevo Havalimanı’na karşılıklı olarak haftanın her günü gerçekleştirilecek.

Türk bayraklı havayolu şirketlerinin Rusya’ya tarifeli uçuşlar düzenlemesinin turizm sektörüne önemli katkılar sağlayacağı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre; AtlasGlobal’in Moskova uçuşları yurt dışında Tiflis, Bağdat, Erbil, Lefkoşa, Tahran, Süleymaniye, Kuveyt, Beyrut, Tel Aviv, Necef; yurt içinde ise Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Gaziantep, Konya, Trabzon’a bağlantı verecek.

İLK SEFER YÜZDE 99 DOLULUKLA GERÇEKLEŞTİ

Konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan AtlasGlobal Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Ersoy, “Atlasglobal İstanbul – Moskova Sheremetyova havalimanı uçuşları bugün %99 doluluk oranıyla başladı. Peki sırada neresi var ?” dedi.

Rus kaynaklarından yapılan açıklamada ise AtlasGlobal’in St.Petersburg ve Moskova’dan Antalya’ya direkt sefer düzenlemek için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Atlasglobal İstanbul-Moskova arsındaki KK1500 sefer sayılı uçuşlarını haftanın her günü gerçekleştirecek. Tarifeli olarak 09:30’da İstanbul’dan havalanacak uçaklar, 12:30 sularında Moskova’ya teker koyacak. KK1501 sefer sayılı Moskova-İstanbul uçuşları ise yerel saatle 16:00’da icra edilecek.

İlginizi Çekebilir

Ankara emekli mitingi tarihi ve saati

Emekli mitingi Ankara kaç kişi katıldı katılacak bilgisi. 26 mayıs Ankara büyük emekli mitingi. CHP …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting