Ana Sayfa / Yaşam / Ayhan Bulut öldü (Bağcılar kazada ölen)

Ayhan Bulut öldü (Bağcılar kazada ölen)

Bağcılar’daki kazada motosiklet sürücüsü Ayhan Bulut hayatını kaybetti. İstanbul Bağcılar’da yolun en sağından en soluna aniden geçen taksi sürücüsü kazaya neden oldu. Kazada taksiye çarpan bir motosiklet sürücüsü öldü arkadaşı ağır yaralandı.

Motosiklet sürücüsü Ayhan Bulut trafik kazasında öldü İstanbul Bağcılar’da. Kaza saat 10.45 sıralarında TEM Otoyolu İstoç Mevkii yan yolda meydana geldi. Yan yol ayrımından TEM Otoyolu’na girmek için aniden şerit değiştirentaksiye arkadan gelen motosiklet çarptı. Taksiye arkadan çarpan motosiklette bulunan 2 kişi yere savruldu. Kazayı gören vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri motosiklet sürücüsü Ayhan Bulut’un hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı arkadaşı Emrullah Ünal ise hastaneye kaldırıldı. Taksi sürücüsü ise kaza sonrası aracını bırakarak kaçtığı öğrenildi. Polis kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Bulut’un olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Yakınlarını sağlık ekipleri teselli etmeye çalıştı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nda trafik sıkışıklığı yaşandı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Görüntü Dökümü:

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting