Ana Sayfa / Kadınca / Aymira Koçaklı neci, nereli, yaşı?

Aymira Koçaklı neci, nereli, yaşı?

Aymira Koçaklı aslen nereli, kaç yaşında, işi ne neden gündem oldu. Aymira Koçaklı nasıl zengin oldu asıl işi ne? Aymira Koçaklı, Polat çiftinin yakalanmasının ardından gündeme gelen isimler arasında yer alıyor ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Konuşulan isimlerden biri olan Aymira Koçaklı hakkındaki araştırmaları sürüyor. Peki, Aymira Koçaklı kimdir? Aymira Koçaklı kaç yaşında, nereli?

Aymira Koçaklı neci, nereli ve kim? Aymira Koçaklı kimdir? Sorusu, Polat çiftinin yakalanmasının ardından sosyal medya üzerinde yaptıkları ile birlikte dikkat çekmesi nedeniyle internet üzerinde araştırılmasına ve merak edilmesine sebep oluyor. Her ay 5 tane güzellik merkezi açtığını videoların söyleyen Aymira Koçaklı’ya dair araştırmalar gerçekleştirilmekte. Peki, Aymira Koçaklı kimdir? Aymira Koçaklı kaç yaşında, nereli?

AYMİRA KOÇAKLI KİMDİR?

Aymira Koçaklı, 1998 yılında doğmuştur. TikTok platformunda ilginç videolar ve roman şivesiyle paylaştığı içerikleriyle bilinir. 24 yaşında olan Koçaklı, güzellik merkezi işine girmiş ve kısa sürede birçok şube açarak iş dünyasında adını duyurmuştur.

Koçaklı açılışta, “1 ay dolmadan şube açıyoruz. Bu büyük ekip işi. Helal bir şekilde kazanıyoruz. Güzellik sektöründe zirveye oturmak üzereyiz.” Ifadesi ile birlikte gündeme gelerek dikkatleri üzerine çekmiştir.

İlginizi Çekebilir

Murat Yıldırım, Teşkilat’tan ayrılıyor

Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım ayrılıyor. Teşkilat başrol diziyi bırakıyor. Dört sezondur ekran macerasına devam eden …

Sınırsız Hosting