Ana Sayfa / Kadınca / Özlem Öz neci, nereli ve kim?

Özlem Öz neci, nereli ve kim?

Özlem Öz, Tayyar Öz kimdir neciler nereliler ve neden gündem oldular. Sosyal medyada altınlarla gündeme gelen fenomen Özlem Öz ve kocası kimdir ne iş yaparlar servetlerinin kaynağı ne merak ediliyor. Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler bu kez de Özlem Öz ve Dr. Tayyar Öz çiftine çevrildi. Gösterişli hayatlarıyla dikkat çeken Öz çiftini hedefe koyan paylaşım ise gönderilen altınlara şaşırdığı ve 1 ton altın bekliyoruz” dedikleri video oldu. Peki, Özlem Öz kimdir, Özlem Öz ne iş yapıyor, serveti ne kadar?

Özlem Öz neci, nereli ve kim? Tayyar Öz aslen nereli., neci ve kim? Sosyal medyada bol bol altın paylaşımı yapan Özlem Öz hakkında merak edilenler. Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin hakkındaki iddialar nedeniyle tutuklanmasından sonra gözler bu kez de sosyal medya fenomeni Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz’e çevrildi. Lüks hayatlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Öz çiftini hedefe koyan paylaşım ise “1 ton altın bekliyoruz” dediği video oldu. Peki, Özlem Öz kimdir, Özlem Öz ne iş yapıyor, serveti ne kadar?

ÖZLEM ÖZ KİMDİR?

Özlem Lina Öz, 17 Kasım 1989 tarihinde dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nü tamamladı. Eğitimini tamamlandıktan sonra Op. Dr. Tayyar T. Öz ile hayatını birleştirdi. Üç kız çocukları olan Özlem Lina Öz, dördüncü bebeğini bekliyor.

ÖZLEM ÖZ NE İŞ YAPIYOR, SERVETİ NE KADAR?

Sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çeken ve sonrasında haklarında kara para aklama soruşturması başlatılan Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından gözler şimdi de Özlem Öz ve Dr. Tayyar Öz çiftine çevrildi.

Şaşaalı hayatlarıyla dikkat çeken Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti, gösterişli paylaşımlarıyla ön plana çıkıyor. Güzellik merkezleri bulunan ve kendilerine ait ürünler satan Öz çifti, son günlerde altın videosuyla gündemde.

Videoda gönderilen altınlara şaşıran Özlem Öz, “Ay bunlar ne böyle, bayıldık biz hediyelere… Yalnız Lina’nın kilosu kadar göndermişsin, 60 kilo daha ekle, benim kilom kadar altın… 1 ton altın bekliyoruz” diyor.

İlginizi Çekebilir

Murat Yıldırım, Teşkilat’tan ayrılıyor

Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım ayrılıyor. Teşkilat başrol diziyi bırakıyor. Dört sezondur ekran macerasına devam eden …

Sınırsız Hosting