Ana Sayfa / Kadınca / Azeri Güzel Günel kim (Esra Erol Günel)
GÜNEL AZERBAYCAN GÜZELİ

Azeri Güzel Günel kim (Esra Erol Günel)

Esra Erol’da Azeri güzeli Günel kimdir, yaşı ve güzellik yarışması. Esra Erol’da Mustafa ile Azerbaycan 2016 güzeli Günel ilişkiye başlıyor. 2016 Azerbaycan Güzeli Günel kimdir? Azerbaycan ‘ın tescilli güzeli olan Günel Hanım Mustafa’ya talip olarak geldi. Mustafa Günel’i görünce etkilendi. Mustafa paravanı açtırınca Günel ile konuşmak istediğini söyledi. Günel Hanım aynı zamanda 2017 yılı Yüz güzeli seçildiğini söyledi.

Esra Erol’da Azeri gelin adayı Günel merak ediliyor. Günel, Azerbaycan 2016 güzeli ve damat adayı Mustafa’dan hoşlanıyor. Esra Erol Mustafa’ya talip olarak gelen Günel Hanım Azerbaycan’dan geliyor. 2016 Azerbaycan Güzeli seçilen Günel hanım aynı zamanda 2017 yılında yüz güzeli seçilmiştir. Esra Erol Mustafa’ya talip olarak gelen Günel kimdir? Günel Hanım ‘2016 yılında Azerbaycan güzeli 2017 yılında yüz güzeli olarak seçildiğini söyledi. 5 senedir modellik yapıyordum. Arkdaşlarımın isteği üzerine katıldım ve birincie oldum. Hobi olarak güzellik yarışmasına katıldım. Şuan Tiyatro eğitimi alıyorum. Kendimi geliştirmek için İstanbul’a geldim. Türkçem iyi olsun diye diksiyon dersi alıyorum’ diye kendini tanıtan Günel Hanım Mustafa’ya talip olarak geldi.

AZERBAYCAN 2016 GÜZELİ 2017 Azerbaycan Güzellik Kraliçesi Yarışması Bakü’de yapıldı. Show Production organizasyonuyla Qafqaz Sport Hotel, Amuse Dining & Loung-də Ozan Özcanın ev sahipliğinde, yapılan 2017 Azerbaycan güzellik yarışmasında, Azerbaycanlı yıldız sanatçılar, tanınmış simalar ile birlikte 2014 yılında Miss Press Güzeli, 2015 de Vitse Miss Güzeli seçilen Efsane Qasımova ile 2015 Azerbaycan güzeli Nergiz Eliyeva’da Jüri üyeleri arasında yer aldı. Jüri üyelerinin ve yarışmaya katılan tüm davetlilerin oylarıyla finale kalan 12 güzel arasından 2017 Azerbaycan Güzeli unvanına Firengiz Orucova seçildi. Azerbaycanın her bölgesini 1 güzelin temsil ettiği yarışmada Karabağ’ı temsil eden Karabağlı Firengiz Orucova finalde giydiği Azerbaycan Milli Türkmen kıyafetiyle göz kamaştırdı ve hem jüriden hem de davetlilerden tam not aldı.

Çok heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışmanın finalinde, Jüri üyelerinin ve davetlilerin oyları neticesinde 2017 Azerbaycan Güzeli yarışmasında Firengiz Orucova birinciliği kazanarak 2017 Azerbaycan Kraliçesi seçildi. Firengiz Orucova’nın kraliçelik tacını 2015 Azerbaycan Güzeli olan Nergiz Eliyeva taktı. 2017 Azerbaycan Güzellik yarışmasında ikincilikleri Sebine Seyfullayeva və Günel Jaleli, üçüncülükleri ise İlahe Hemidova ve Aynur Ehmedova paylaştı. Aynı zamanda oyunculuk yapmakta olan Firengiz Orucova, final seçimleri sonunda 1. Olarak ismi açıklandığında gözyaşlarına hakim olamadı. Firengiz Orucova 2016 yılından beri oyunculuk yapmakta. Türkiyeli Rejisör Metin Yücel’den oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Metin Yücelin yönetmenliğini yaptığı Bunlar Bir Alem isimli bir televizyon dizisinde baş rol kadın oyuncu olarak yer aldığını söyleyen Firengiz Orucova, Metin Yücel’in yönetmenliğini yaptığı ve çekimleri halen devam eden, Verilmiş bir sözümüz var ve Can Pahasına isimli sinema filmlerinde kadın başrollerden birini canlandırdığını belirtti.

2016 yılı eylül ayında yönetmenliğini Metin Yücel’in yaptığı Azerbaycan’da çekilen Can Pahasına isimli sinema filminde de, Yeşilçamın duayen oyuncularından Kurtlar Vadisi dizisinin ana karakterlerinden İzzet Ağayı canlandıran değerli oyuncu Erol Tezeren ile de birlikte rol alan Firengiz Orucova, Erol Tezeren gibi usta bir oyuncu ile aynı filmde rol almaktan gurur duyduğunu ve ondan çok şey öğrendiğini söyledi. Azerbaycan medyasının büyük ilgi gösterdiği 2017 Azerbaycan Güzellik yarışması haberlerinden sonra Rusya, Gürcistan ve Türkiye’den teklifler alan Firengiz Orucova, yarışmada Karabağ’ı temsil ettiğini ve 2017 Azerbaycan güzeli unvanını Azerbaycan’da aldığını, ülkesini çok sevdiğini ve ülkesinden ayrılmayı düşünmediğini belirtti.Şu anda Qölge isimli bir televizyon dizisinde ve Metin Yücelin iki sinema filminde ana castta oynadığını söyleyen Firengiz Orucova, oyunculuk eğitimine devam ettiğini ve çok sevdiği ülkesi Azerbaycan ile kardeş ülkemiz dediği Türkiye’de güzel projelerle yoluna devam edeceğini ve ülkesi için güzel işler yapmak istediğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting