Ana Sayfa / İlginç / Aziz Yıldırım kongreye katılmıyor

Aziz Yıldırım kongreye katılmıyor

Fenerbahçe kongresine Aziz Yıldırım katılmıyor, Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday da olmayacak. Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, yarın (Cuma) yapılacak olan kongreye katılmayacağını açıkladı.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe kongresine katılmayacak. Fenerbahçe’de eski başkan Aziz Yıldırım, yarın gerçekleştirilecek olan sarı-lacivertlilerin genel kuruluna katılmayacağını açıkladı.

Yıldırım, kongre öncesi maraton tribünü tarafındaki otoparkı kullanma isteklerinin kabul edilmediğini belirterek kongreye katılmayacağını açıkladı. Yıldırım ve ekibinin buradaki otoparkı kullanma talebini, eski yönetici Abdullah Kiğılı’nın sağlık durumundan dolayı yaptığı belirtildi

AZİZ YILDIRIM ADAY OLACAK MI?

AZİZ YILDIRIM’IN BASIN TOPLANTISINDAKİ O SÖZLERİ;

“Yarın kongreye geleceğim. Yönetime de çağrı yapıyorum, Maraton altı açsınlar, orada oturacağım. Kongreyi seyredeceğim. Fenerbahçe’ye hayırlı uğurlu olmasını Allah’tan niyaz ediyoruz.”

“Başkan adayı olmayacağım. Fenerbahçe’nin geleceğinde tehlike gördüğüm için konuşacağım. Kongrede gerekirse konuşma yapacağım. 16. madde kesinlikle geçmemeli. Her şeyi satıyor, yarın kulübü de satar. Bunun önüne geçmemiz lazım. Mahallede yönetim yapsan, bu kadar kötü yönetim olmaz. Fenerbahçe’nin geleceğini tehlikede gördüğüm için konuşacağım. İşler kötü gidiyorsa ben Fenerbahçe’yi savunurum.”

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting