Ana Sayfa / Kadınca / Azize 1. bölüm izle (Kanal D)

Azize 1. bölüm izle (Kanal D)

Yeni dizi Azize nerede çekiliyor, seti nerede ve Azize dizisi oyuncuları kimler konusu ne sorusunun yanıtı. Azize 1. bölüm izle fragmanı yayınlandı. kanal D Azize dizisi ile reyting savaşlarında var olma mücadelesi verecek. Azize dizisi konusu ve çekim yerleri ile diğer dizelerden farklı bir yapıya sahip görünüyor. 

Azize dizisi ilk kez ekranlara gelecek Kanal D’de. Azize dizisi fragmanı azize dizisi 1. bölüm şimdiden merak edilmeye başlandı. Yeni sezonda ekranlara bir dizi daha eklenecek. Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’un başrollerde oynadığı Azize dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında ekranlara merhaba diyecek Azize dizisinin konusu ve oyuncuları dizinin bekleyenler tarafından merak ediliyor.
Azize dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ve duyurulara göre başlama tarihi net olarak belli değil. Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’u buluşturan dizide imkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşk hikayesi anlatılacak. Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in yer aldığı, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturduğu, senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak’in kaleme aldığı, Azize Ekim ayında Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak.

İlginizi Çekebilir

Prof. Dr. Nurcan Meral Özel neci, nereli ve kim?

Nurcan Meral Özel aslen nereli, eğitimi, yaşı, meleği bilgileri. Yeni Kandilli müdürü  Prof. Dr. Nurcan …

Sınırsız Hosting