Ana Sayfa / İlginç / Balıkesir deprem şoku yaşadı

Balıkesir deprem şoku yaşadı

Son deprem Balıkesir büyüklüğü ve etkisi. Türkiye son depremler. Balıkesir’de olan depremin büyüklüğü ve şiddeti.Balıkesir saat 15:15’te 3.9 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. İlk belirlemelere göre yerin 11,5 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem Balıkesir’in çevresindeki illerden de hissedildi. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi verilerine göre son depremler..

Balıkesir son dakika deprem haberi ve aletsel büyüklüğü. Balıkesir ve çevre şehirlerde hissedilen 3.9’lik deprem korkuya neden oldu. AFAD’ın ilk belirlemelerine göre deprem Bigadiç’te yerin 11.46 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Depremin ardından Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde de 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

NEREDE DEPREM OLDU

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da kuzey ışıkları

Trabzon’da kuzey ışıkları görüldü. Güneşteki patlama sonrası dünyada ilginç anlar yaşandı. Güneş’te meydana gelen olağanüstü …

Sınırsız Hosting