Ana Sayfa / Yaşam / Bankaya asılsız bomba ihbarı Kırşehir’de

Bankaya asılsız bomba ihbarı Kırşehir’de

Sırası gelmeyen banka müşterisi asılsız bomba ihbarı yaptı Kırşehir ayağa kalktı. Kırşehir’de banka şubesine bomba ihbarının nedeni yok artık dedirtti. Kırşehir’de gittiği banka şubesinde sırası geciken şahıs, asılsız bomba ihbarında bulundu. Olayın ardından şüpheli gözaltına alındı.

Kırşehir’de banka sırası geciken müşteri bomba ihbarı yaptı banka boşaltıldı. Akı almaz olay, saat 16.00 sıralarında Atatürk Caddesi’nde bir bankanın şubesinde meydana geldi. A.G., bankaya gelip işlem için gişeden sıra aldı. Sırası gecikince banka görevlileriyle tartışan A.G., ‘Siz görürsünüz’ diyerek tehditler savurdu ve sonra da 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp adresini verdiği bankada bomba olduğuna dair ihbarında bulundu.

“SİNİRLENİNCE AKLIMA BÖYLE BİR FİKİR GELDİ”

İhbarla olay yerine bomba imha ve polis ekipleri sevk edildi. Banka şubesinde arama yapan ekipler, herhangi bir şüpheli pakete rastlamadı. Bankada bekleyen ve şüpheli hareketler sergileyen bir kişinin telefonundaki arama kayıtlarını inceleyen ekipler, ihbarda bulunanın A.G. olduğunu belirledi. Gözaltına alınıp emniyete götürülen A.G., verdiği ifadede, “Ben bankaya işlemimi halletmek için gittim. Epey bekledikten sonra sıra bir türlü bana gelmedi. Ben de sinirlendim ve bir an aklıma böyle bir fikir geldi. Polis ekiplerini arayarak bomba ihbarında bulundum” dedi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Emrah Büke şehit oldu

İstanbul’da polis memuru Emrah Büke kazada şehit oldu. Ümraniye’de motosikletli polis kazada öldü. İstanbul Ümraniye’de …

Sınırsız Hosting