Ana Sayfa / Kime Ait / BANTAŞ kime ait, sahibi

BANTAŞ kime ait, sahibi

BANTAŞ kime ait, sahibi. Bandırma Ambalaj sanayi A.Ş. kime ait sahibi, fabrikası nerede ve fabrikanın büyüklüğü. Türkiye’deki büyük ambalaj fabrikaları ve firmaları ile Borsa İstanbul ambalaj firmaları ve hisselerinin durumu. 

BANTAŞ kime ait sahibi ne zaman nerede kuruldu bilgileri. Bandırma Ambalaj sanayi ile ilgili tüm merak edilenler. Borsa İstanbul’da işlem gören ambalaj ve kutu firmaları.

Balıkesir Bandırma’da 1986 yılında kurulan Bantaş Bandırma Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (Bantaş) esas faaliyet konusu “Metal Kutu Üretim Fabrikası” ve “Metal Ofset Baskı Fabrikası”nda her türlü teneke kutu ve ambalaj sanayi ve ticareti, imalatta kullanılan her türlü tenekenin temini ve depolanması, metal ofset .

Bantaş Bandırma Ambalaj Sanayi ve Tic. A.Ş.
Bandırma – Balıkesir Asfaltı 8. km’de bulunan Kutu Oluşum ve Bandırma Örnek Sanayi Sitesi’nde bulunan Metal Ofset fabrikalarında en son teknolojiye sahip metal ofset baskı ve teneke kutu üretim hatları ile müşterilerinin istekleri ve talepleri doğrultusunda gıdaya uygun peynir, zeytin, turşu, zeytin yağ, nebati yağ, madeni yağ ve boya sektörleri için teneke ambalaj üretmektedir.
BANTAŞ A.Ş. ilk kurulduğu yıldan beri sektörlerindeki öncü ve lider konumdaki firmalara teneke ambalaj tedarik etmektedir. Ayrıca firmamız 30 yıldan beri ihracat yapmakta ve ürün gönderdiğimiz ülke sayısı her geçen gün artmaktadır.

Hedefimiz; sürekli yenilenme, gelişme ve kaliteli ürün ve hizmetler sunarak Türkiye’de Metal Ofset ve Ambalaj sektöründe lider firma olmaktır.
VİZYON
Türkiye’de Metal Ofset ve Ambalaj sektöründe en yenilikçi, en yeterli ve en müşteri odaklı firma olmaktır.
MİSYON
Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarına, gıda güvenliğine, kalite standartlarına, işçi sağlığı ve iş güvenliğine, çevre mevzuatına uygun olarak ileri teknoloji üretim hatlarımız ile Metal Ofset Baskı yapmak, teneke kutu ambalaj üretmek ve sürekli iyileşmeyi sağlayarak firmamıza ve ülkemize yeni değerler katmaktır.

ADNAN ERTAN ASLEN NERELİ, NECİ VE KİM
BANTAŞ Yönetim kurulu Adnan erdan nereli, yaşı ve kimdir bigileri. 07.03.1952 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Mezunu olan Sn.Adnan ERDAN, 11 yaşında başladığı çalışma hayatı içinde Muhasebe mesleği ile iştigal olduktan sonra, 1975 yılında Sn.Fikret ÇETİN ile Tapaş Koll.Şti’ni kurarak 1985 yılına kadar İnşaat taahhüt işleri ile çalışma hayatına devam etmişlerdir. 1986 yılından itibaren Bantaş Bandırma Ambalaj San.ve Tic.A.Ş.’ye ortak olarak Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmeye devam etmektedir.

İlginizi Çekebilir

Nakliyecilerden köprü ve otoyol zammına isyan

Nakliye sektörü son gelen otoyol ve köprü zamlarından sonra durma noktasına geldi. Türkiye’de karayolu taşımacılığı …

Sınırsız Hosting