Ana Sayfa / Kadınca / Banu Parlak neci, nereli, kim

Banu Parlak neci, nereli, kim

Banu Parlak aslen nereli, ki ve neci? Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Banu Parlak, vatandaşların merak konusu oldu. İşte Banu Parlak hakkında merak edilenler. Banu Parlak hayatı ve biyografisi. Banu Parlak kimdir?

Banu Parlak kimdir necidir ne yaptı neden hedefte bilgisi. Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Banu Parlak merak konusu oldu. İşte Banu Parlak hakkında merak edilen Banu Parlak kimdir, Banu Parlak hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları…

BANU PARLAK KİMDİR?
1987 yılında dünyaya geldi ve aslen Kastamonu’ludur. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlar ve seslendirdiği şarkılarla dikkatleri üzerine çeken Banu Parlak, 2016 yılında çıkardığı Narin Yarim isimli şarkısıyla dönemin top listesine girmeyi başardı. Okan Öztürk ile 2017 yılında evlenen ve kısa sürede boşanan Banu Parlak’ın bu evlilikten bir kız çocuğu var. Kendi işini kuran Parlak’ın çeşitli yerlerde güzellik merkezi bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting