Ana Sayfa / Spor / GS-Roma yardım hazırlık maçı

GS-Roma yardım hazırlık maçı

Galatasaray-Roma depremzedemler için hazırlık maçı yapacak. Galatasaray-Roma yardım maçı ne zaman biletler kaç paradan satılacak henüz açıklanmadı. 

Galatasaray İtalyan kulübü Roma ile yardım maçına çıkacak tarihi ise henüz netleşmedi. Galatasaray, Zaniolo transferinin detaylarını KAP’a bildirdi. İtalyan ekibi Roma’ya 15 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. İki kulüp, geliri depremzedelere bağışlanmak üzere hazırlık maçı oynayacak.Galatasaray Roma maçı ne zaman? Galatasaray Roma deprem yardım maçı ne zaman?
Galatasaray Sportif AŞ’den Borsa İstanbul’a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımlanan açıklamada, Nicolo Zaniolo’nun transferi konusunda Roma ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. İki kulüp, geliri depremzedelere bağışlanmak üzere hazırlık maçı oynayacak. Peki, Galatasaray Roma maçı ne zaman? Galatasaray Roma deprem yardım maçı ne zaman?

GALATASARAY ROMA MAÇI NE ZAMAN?
Ayrıca Roma ile tüm gelirleri depremzedelere bağışlanmak üzere 2023 yılı içerisinde hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi. ancak henüz maç tarihi netleşmedi.

ZAİNOLO ÜCRETİ

GS’nin İtalyan ekibi Roma’dan dünyaca ünlü futbolcu Nicolo Zaniolo’yu kadrosuna kattı. Sarı-Kırmızılılar, transferin maliyetini KAP’a bildirdi.

Bu sezondan başlamak üzere 4,5 sezon için sözleşme imzalanan futbolcuya, 2022-2023 sezonu için net 900 bin, diğer sezonlar için net 2 milyon 750 bin avro sezonluk maaş ödeneceği kaydedildi.

G.Saray, Zaniolo transferinin detaylarını açıkladı! İki kulüp depremzedeler için maç yapacak

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting