Ana Sayfa / Manşet / Barça-R. Madrid canlı 13 Ağustos kanalı
ARDA TURAN

Barça-R. Madrid canlı 13 Ağustos kanalı

Real Madrid-Barcelona Süper Kupa finali canlı yayını 13 Ağustos kanalı ve kim kazanır sorusu. Barcelona, Real Madrid maçı bu akşam oynanıyor. Barcelo’nnın Süper Kupa’da Real Madrid ile oynayacağı maçın 18 kişilik kadrosu belli oldu. İsmi Galatasaray ile anılan Arda Turan listede yer almadı.

Canlı maç Barça Real Madrid 13 Ağustos pazar canlı yayın kanalı ve maçın başlama saati. Süper Kupa finali Barça Real Madrid kim kazanır iddia oranlarında kim önde sorusu. Barcelona, yeni teknik direktörü Ernesto Valverde ile ilk resmi maçına İspanya Süper Kupası’nda Real Madrid’e karşı çıkacak. Valverde, maçın 18 kişilik kadrosunu açıkladı.

Bugün Türkiye saati ile 23.00’da başlayacak İspanya Süper Kupası ilk maçında sakatlıkları süren Rafinha ve Vermaelen oynayamayacak. İsmi Galatasaray ile anılan Arda Turan da, kadroda yer almadı.

Arda Turan’ın yanısıra sağlık sorunu devam eden Andre Gomes ile birlikte, Marlon, Samper, Munir ve Douglas da listeye dahil edilmedi.

18 kişilik kadroda şu isimler yer alıyor:
Ter Stegen, Cillessen, Nelson Semedo, Pique, Rakitic, Sergio, Denis Suarez, Andres Iniesta, Suarez, Messi, Mascherano, Deulofeu, Paco Alcacer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Umtiti.

İlginizi Çekebilir

Gelire göre fatura dönemi

Elektrik ve doğalgaz faturaları gelire göre gelecek çalışması. Gelire göre tarife dönemi için son aşama. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting