Ana Sayfa / Yaşam / Barış Terkoğlu nereli, yaşı, neci?

Barış Terkoğlu nereli, yaşı, neci?

Gazeteci Barış Terkoğlu aslen nereli, eğitimi, yaşı ve nerede çalışıyor bilgisi. Barış Terkoğlu neden gözaltına alındı. ODA TV sorumlu Müdürü Barış Terkoğlu yaşamı. Barış Terkoğlu, 10 Temmuz 1983 yılında İstanbul’da doğdu. 2008 yılından bu yana da Oda TV adlı haber sitesinin haber müdürlüğünü yapan gazeteci Barış Terkoğlu hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. Peki Barış Terkoğlu kimdir?

Barış Terkoğlu memleketi, kaç doğumlu, nereli ve kimdir ile eğitimi bilgileri. Odatv Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu kimdir merak ediliyor. İşte Barış Terkoğlu’nun hayatı…

BARIŞ TERKOĞLU KİMDİR?

Barış Terkoğlu, İstanbul üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Ortadoğu Enstitüsü Ortadoğu Siyasi Tarihi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden tamamlamıştır.

Barış Terkoğlu, Anabilim dalında doktora öğrenimini ise aynı üniversitede sürdürmektedir. CNN Türk’te yayınlanan Oradaydım adlı belgesel programında 2008-2010 yılları arasında araştırmacı olarak çalışmıştır. Cumhuriyet Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapan Terkoğlu, 2008 yılından bu yana da Oda TV adlı haber sitesinin haber müdürlüğünü yapmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting