Ana Sayfa / Sağlık / Başakşehir Şehir Hastanesi özelikleri

Başakşehir Şehir Hastanesi özelikleri

Başakşehir Şehir Hastenesi kaç yatağı var, kaç yoğun bakım yatağı var ve teknik özellikleri. Başakşehir şehir hastanesi tam olarak nerede ve Başakşehir Şehir Hastanesi ulaşım, metro, metrobüs ve otobüs seferleri var mı nasıl gidilir bilgisi. İstanbul’daki Başakşehir Şehir Hastanesi’nin ilk etabı açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış törenine videokonferansla katıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanenin tümüyle 15 Mayıs’ta hizmete gireceğini söyledi.

Başakşehir Şehir Hastanesi ulaşı nasıl, nereden nasıl giilir bilgsi. Başakşehir Şehir Hastanesi büyüklüğü, yatak sayısı, bölümleri ve doktor sayısı.

Açılışta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a birifing veren Sağlık Bakanı Koca, “Başakşehir Şehir Hastanemiz bütünüyle 15 Mayıs’ta faaliyete geçecektir” dedi.

Koca, “Salgın mücadelesinde bizim en güvenli limanlarımızdan biri şehir hastaneleri olmuştur. Başakşehir’in ardından Sancaktepe Şehir Hastanesi’ni de devreye aldığımızda, İstanbul’un iki yakasında iki büyük sağlık üssümüz olacak. Tamamı hizmete girdiğinde Avrupa’nın tek kampüste en fazla yoğun bakım kapasitesine sahip hastanesi olacaktır. Kadın doğum ve çocuk hastanelerinin yataklı servislerini hizmete alıyoruz, şimdilik bu bölümleri pandemi hastanesi olarak kullanacağız. İstanbulumuz, iki yakadaki şehir hastanelerimizle birlikte sağlık altyapısı bakımından da dünyanın en başta gelen şehri olacaktır” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting