Ana Sayfa / Sağlık / Başar Cander neci, kim nereli

Başar Cander neci, kim nereli

Prof. Başar Cander aslen nereli; neci ve kim? Prof. Dr. Başar Cander, NTV yayınlarına katıldı.

Başar Cande neci kim ve mesleği nereli bilgileri. NTV deprem özel yayınına katılan Başar Cander anlattıkları ile dikkat çekti. Prof. Dr. Başar Cander de Türkiye’nin yakından takip ettiği isimlerden oldu. Vatandaşlar, Prof. Dr. Başar Candar’in hayatını merak ediyor. Peki, Prof Dr Başar Candar kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, Prof. Dr Başar Candar’in biyografisi ve hayatı hakkında merak edilen bilgiler…
Acil Tıp Uzmanları Dernek Başkanı Prof. Dr. Başar Candar, corona virüsüyle ilgili yaptığı açıklamalarla öne çıkan isimlerden oldu. Açıklamalarıyla gündeme gelen Prof. Dr. Başar Candar, kişilerin kendisini koronavirüsten korumaları için almaları gereken önemleri sıralayarak dikkat çekti.İşte, Prof. Dr. Başar Candar’in biyografisi ve hayatı.

PROF DR BAŞAR CANDAR KİMDİR?

1968 doğumlu olan Prof. Dr. Başar Cander Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu Başkanı ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D Öğretim Üyesidir. Akademik hayatı boyunca Ulusal ve Uluslararası düzeyde ödüllere layık görülen, çok sayıda kitabın editörlüğünü yapmıştır.

Prof Dr Başar Cander ulusal ve uluslararası düzeyde yurtiçinde veya yurtdışında birçok kongre, sempozyum ve kursun başkanlığını yürütmüştür.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting