Ana Sayfa / Genel / Basketbolcu Mehmet Şanlı nereli kim

Basketbolcu Mehmet Şanlı nereli kim

Havalimanında yaşayan basketbolcu Mehmet Şanlı nereli, yaşı kaç ve hangi takımlarda basketbol oynadı sorusu. AHL’de ABD’ye gitmek için çalışan ve bir aydın terminalde yatıp kalkan basketbolcu Mehmet Şanlı’nın bilgileri merak uyandırdı. 

Mehmet Şanlı AHL’de yatıp kalkıyor amacı Amerika’ya giderek orada basketbol oynamak. Peki kimdir bu basketbolcu Mehmet Şanlı ve hangi takımlarda forma giydi araştırdık. 23 yaşındaki Mehmet Şanlı, yaşadığı ağır psikolojik rahatsızlık nedeniyle aylardır Atatürk Havalimanı’nda yaşıyor. Sürekli ABD uçuşlarını takip eden ve ‘San Francisco’da basketbol oynamak istiyorum beni ne olur oraya gönderin’ diyen Şanlı, banklarda uyuyor, yemek ihtiyacını ise havalimanı personeli karşılıyor.

Genç basketbolcu, yaklaşık 1 aydan beri Dış Hatlar Gidiş Terminalinde kontuarlar bölgesinde yaşamaya başladı. Burada bankların üzerinde uyuyan Mehmet Şanlı’nın yemek ihtiyaçlarını havalimanı personeli karşılıyor. Personele “Ben ABD’ye gitmek istiyorum San Francisco’da basketbol oynamak istiyorum beni ne olur oraya gönderin” dediği öğrenildi.

MEHMET ŞANLI MEMLEKETİ, YAŞI BOYU 
2013 yılında 3 sezon boyunca Fenerbahçe Ülker altyapısında oynayan 1995 doğumlu Mehmet Şanlı daha sonra sarı lacivertli takımla karşılıklı olarak yollarını ayırdı. Sakarya’da düzenlenen ve Fenerbahçe Ülker’in 2. bitirdiği Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda 9.5 sayı, 12.2 ribaund ortalamalarıyla dikkat çekti. Ayrılık sonrası Beşiktaş Integral Forex forması giyen Mehmet Şanlı, daha sonra sırasıyla İBB, İTÜ, Final Gençlik, Muğla Ormanspor ve geçen sezon Bursa Nilüfer Belediyespor A Takımı formaları giymişti.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting