Ana Sayfa / Kadınca / Batuhan-Yağmur aşkı Survivor’da

Batuhan-Yağmur aşkı Survivor’da

Survivor aşk adasına döndü. Mert-Sude, Ogeday-Nisa aşkı derken şimdi de Batuhan ile Yağmur aşkı adayı salladı. Survivor All Star 2022 aşk haberleriyle yarışmanın önüne geçti. Acun Ilıcalı’nın önümüzdeki dönem Survivor Aşk isimli bir yarışma programı çekse aşık yarışmacıları şimdiden hazır yorumları yapılıyor.

Batuhan-Yağmur aşkı Survivor 2022’ye damga vuracak gibi. survivor 2022 All Star yarışmasında aşk iddiaları ayyuka çıktı. Aşk-ı Memnu dizisiyle adını duyuran ve şu sıralar Survivor All Star 2022 yarışmasında ter döken Batuhan Karacakaya’nın kalbini Gönüllüler takımından Yağmur Banda’ya kaptırdığı iddia edildi.
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star 2022 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasıyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

YAĞMUR BANDA İLE BATUHAN ARASINDA AŞK VAR MI?

BATUHAN GÖNLÜNÜ YAĞMUR’A KAPTIRDI
Ünlüler takımında yarışan Batuhan Karacakaya’nın, Gönüllüler takımında mücadele eden Yağmur Banda ile aşk yaşadığı iddia edildi. Karacakaya ve Banda’nın bu aşk iddiasına ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

MERT-SUDE AŞKI YARIDA KALDI MERT ELENDİ

Survivor All Star 2022 aşk yarışması gibi oldu, yarışmacılar oyunlardan çok aşk hayatlarıyla gündeme damgasını vuruyor. Nisa ile Sude arasında mert aşkı tartışması yaşandı. Mert survivor 2022’nin Kazanovası oldu. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği, bu sezon ‘All Star’ formatında gerçekleşen ve toplam 35 yarışmacının mücadele ettiği (dört isim elendi) Survivor yarışması, 15 Şubat Salı akşamı izleyicisiyle buluştu. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmada ünlüler ve gönüllüler takımı, uzun atlama parkurunda karşı karşıya geldi. Galibiyete uzanan taraf ünlüler oldu ve sandviç ödülünü kazandı.


All Star’ın yeni bölüm fragmanı ise merak uyandırdı. Mert Öcal, Sevgililer Günü’nde, aşk yaşadığı konuşulan gönüllüler yarışmacısı Sude’ye çiçek hediye edip, Sevgililer Günü’nü kutladı.
Mert’in sürpriz jestine karşılık veren Sude, teşekkür edip, çiçeği aldı ve ünlü oyuncunun Sevgililer Gününü kutladı. Ancak Mert’in bu hamlesi gönüllüler adasını karıştırdı.
Nisa, Sude’ye “Daha havaalanında ‘Seni seviyorum’ dedi. On saniye sonra senin yanına geldiyse bu içimi yiyor anladın mı?” sözleriyle tepkisini dile getirdi


Sude ise “Sen bana gelip ‘Kendine değer vermeyen, kendine saygısı olmayan bir kadın’ diyorsun. Çok ağır bir itham. Bu çok özel bir konu! Sen benim neden devam ettiğimi bilemezsin. Daha önceden benim bu adamla 8-9 ay neler yaşadığımı bilemezsin ve şu an beni bununla yargılayamazsın” ifadelerini kullandı.
Yeni bölüm fragmanın ardından Makbule Şakalakoğlu, yakın arkadaşı Nisa’ya sarıldığı fotoğrafı yayınladı. Şakalakoğlu’nun paylaşımı “Arkadaşının desteğine karşılık verdi” şeklinde yorumlandı.


Yarışmadan önce aşk yaşayan Mert ve Sude, bu ilişkiyi gizli tutmayı tercih etti. Evrim Keklik, oyun alanında Sude ve Mert’e “Aranızda bir şey mi var?” diye sorunca gerçekler ortaya çıktı.
Mert ve Sude’nin ilişkisini öğrenen Ogeday Girişken ise Sude’yi “Mert’ten uzak dur” sözleriyle uyardı. Daha sonra Nisa, takım arkadaşı Sude’ye, Mert’in dışarıda bir ilişkisi olduğunu söyledi.


Survivor 2020’de yarışan Makbule Şakalakoğlu ve Nisa Bölükbaşı yakın arkadaş. Mert ve Makbule’nin birlikteliği bilen Nisa, bildiklerini Sude’ye anlattı. Sosyal medyada Öcal’ı takip etmeyi bırakan Şakalakoğlu, birlikte yer aldıkları fotoğrafları da kaldırdı.


Survivor Makbule Şakalakoğlu, Mert Öcal eleme potasına gidince sevenlerinden oy istemişti. Yaşanan gelişmelerin ardından Şakalakoğlu’nun, paylaşımlarını silmesi dikkat çekti.

İlginizi Çekebilir

Ardahan Öztoprak kadın oldu

Cinsiyet değiştiren Ardahan Öztoprak, Ayda ismini aldı. Çiçek Dilligil’in 27 yaşındaki oğlu kadın oldu. Ünlü …

Sınırsız Hosting