Ana Sayfa / Genel / Bekir Yüksel Hoş neci, nereli ve kim?

Bekir Yüksel Hoş neci, nereli ve kim?

Bekir Yüksel Hoş aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri. Akademisyen Bekir Yüksel Hoş neden tutuklanan suçlamalar ne paylaşımları neler bilgisi. 

Bekir Yüksel Hoş neci, nereli ve kim neden tutuklandı sorusu. Trakya Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Bekir Yüksel Hoş, “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme”, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçlamasıyla tutuklandı.
İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, Trakya Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Bekir Yüksel Hoş’un “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme”, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçlamasıyla tutuklandığını açıkladı.

Değirmenci, Hoş’un FETÖ ile ilişkili olduğunun öğrenildiğini söyledi.
Hoş’un geçtiğimiz günlerde X hesabından Hamas’ın İsrail’de esir aldığı iddia edilen kadınlarla ilgili yaptığı paylaşım tepki çekti. Tepkilerin ardından Hoş, paylaşımını sildi.
Bekir Yüksel Hoş kimdir?

İstanbul-Nişantaşı’ndan 1977 yılında doğan Bekir Yüksel Hoş, Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsü’nde öğretim üyesi. İngilizce, Arnavutça, Fransızca, Almanca, Boşnakça ve İsveççe bilen Hoş, Balkanlar, Balkanlardaki topluluklar, etnik ve siyasi uzlaşmazlıklar ve Balkanlardaki etnisiteler arasındaki gerilimleri inceliyor.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting