Ana Sayfa / Gündem / Hamas’a saldıracak özel ABD askerleri fotoları

Hamas’a saldıracak özel ABD askerleri fotoları

İsrail komutasında Gazze’ye sızacak ABD elit birliği askerlerinin fotoğrafları basına sızdı. ABD’nin Ortadoğu katillerinin fotoları Biden  ile birlikte yayılandı. İşte Gazze’de çatışmakla görevlendirilen ABD’nin seçkin askerlerinin yüzleri. İsrail’in Gazze’ye saldırılarına dünyadan tepkiler sürerken ABD, İsrail’de görev yapan özel askerlerini yanlışlıkla ifşa etti. Beyaz Saray’ın paylaştığı Biden fotoğrafında, kimliği gizli tutulan ABD’nin elit askerleri de yer aldı. Bir Beyaz Saray sözcüsü, yaklaşık bir saat yayında kalan paylaşıma ilişkin “Dikkatimizi çeker çekmez fotoğrafı hemen sildik” dedi.

ABD’nin Hamas ile çatışmaya girecek özel birlikleri görüntülendi. İsrail saflarında Gazze’ye sızacak özel ABD elitk askerleininf otoğrafları. İsrail ablukaya aldığı Gazze’ye bomba yağdırmaya devam ediyor.  İsrail’in  500’den fazlası çocuk 4 bine yakın sivili katletmesine koşulsuz destek veren ABD ise Beyaz Saray’ın imza attığı skandal ile çalkalanıyor.

Biden’in İsrail ziyareti sırasında çekilen bir karede, İsrail’in Hamas tarafından alınan rehineleri bulup kurtarmasına yardım etmek için çalışan ABD’li elit askerlerin kimlikleri yanlışlıkla deşifre edildi.

Beyaz Saray, İsrail'de görev yapan 'elit' askerlerini deşifre etti

Beyaz Saray, resmi Instagram hesabına Biden’ın ordunun elit terörle mücadele biriminden bir askerin elini sıktığı fotoğraf yayınladı. Fotoğrafta Biden’ın selamladığı askerle birlikte diğer üç Delta Force savaşçısının yüzleri de net bir şekilde görüldü.

Bir Beyaz Saray sözcüsü The Post’a verdiği demeçte, söz konusu fotoğrafın yaklaşık 1 saat yayında kaldığını itiraf etti. Sözcü, “Bu dikkatimizi çeker çekmez fotoğrafı hemen sildik. Hatadan ve bunun yol açmış olabileceği sorunlardan dolayı üzgünüz” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Ayten Gökçer öldü (Ayten Gökçer kim)

Ayten Gökçer cenazesi ne zaman nereye gömülecek sorusu. Ayten Gökçer kaç yaşında neden öldü bilgisi. …

Sınırsız Hosting