Ana Sayfa / İlginç / Belgesiz avcılığa para cezası arttı

Belgesiz avcılığa para cezası arttı

Belgesiz avcılık cezaları katlandı. avcılık için belge nereden nasıl alınır kaç para bilgisi. 2024 avcılık belgesi lama fiyatı.

Belgesiz avcılara ağır para cezası veriliyor. Muş Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından belgesiz avcılık yaptığı tespit edilen 3 avcıya 23 bin 96 TL idari para cezası uygulandı.
Muş Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, av koruma ve denetimlerinin aralıksız sürdürüldüğü belirtildi.

Açıklamada, “Müdürlüğümüz personellerince yapılan av kontrol ve denetimlerde, Bulanık ilçesinde belgesiz ve av yapmanın yasak olduğu günde av yapan 3 kişiye toplamda 23 bin 96 TL ceza kesilmiştir” denildi.

2023-2024 avlanma pulu ne kadar?
2023 yılı avlanma izin ücret tarifesi belli oldu. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 2023 avlanma izin ücret tarifesini belirledi. Buna göre avlaklarda 1 Nisan 2023 – 31 Mart 2024 sezonunda avcı derneğine üye olanlar kişi başı 625 lira, avcı derneğine üye olmayanlar ise bin 250 lira ödeyecek.
Avcılık belgesi kaç yıl geçerlidir?
Avcılık yapabilmek için ise mutlaka Çevre ve Orman Bakanlığınca verilen AVCILIK BELGESİ alınması gereklidir. **Yivsiz Av Tüfeği ruhsatnameleri verildiği tarihten itibaren 5 yıl süreyle geçerlidir.

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da kuzey ışıkları

Trabzon’da kuzey ışıkları görüldü. Güneşteki patlama sonrası dünyada ilginç anlar yaşandı. Güneş’te meydana gelen olağanüstü …

Sınırsız Hosting